Cum se numește românul cu cel mai ciudat nume. De ce a fost luat în vizor de autorități

Cum se numește românul cu cel mai ciudat nume. De ce a fost luat în vizor de autorități
Cum se numește românul cu cel mai ciudat nume. De ce a fost luat în vizor de autorități

Fără doar și poate, românul cu cel mai ciudat nume este Ispilante Sentiment Brusli! Acesta a ajuns pe mâna judecătorilor, nu din cauza numelui, ci din cauza unor probleme cu legea.

Cum se numește românul cu cel mai ciudat nume

Ispilante Sentiment Brusli este conditadin cu Viorică Dăncilă, originar din orașul Videle, județul Teleorman, localitatea de baștină a fostului nostru premier, Viorica Vasilica Dăncilă. Mai nou, acesta are probleme cu legea și a intrat în vizorul autorităților. Bărbatul ”condamnat” chiar de către părinți să fie în atenția publică, prin prisma numelui, (n.red. Bruce Lee, este, de fapt celebrul actor și luptător de arte marțiale),

Ispilante a avut mai multe prezențe în instanță în ultimii ani. Ultima înfățișare a avut loc chiar la finalul anului trecut, la Judecătoria din Alexandria, de data aceasta pentru ”fals în declarații”.

Bruce Lee, oaza de inspirație

Bruce Lee a fost un actor chinez-american, instructor de arte marțiale, filozof, regizor, producător, scenarist și întemeietorul categoriei de artă marțială cunoscută sub numele de Jeet Kune Do. Acesta este considerat unul dintre cei mai influenți artiști de arte marțiale din secolul XX, având mulți fani și inspirându-i pe toți cei care i-au văzut mișcările în filme.

Bruce Lee s-a născut în San Francisco, California, SUA, iar părinții său au fost chinezi din Hong Kong. Până la atingerea majoratului, Bruce Lee a crescut în Hong Kong, dar odată cu împlinirea vârstei de 18 ani, el a emigrat în SUA, la studii. În tot acest timp el a început să predea și arte marțiale, care au condus la roluri în filme. Bruce Lee a murit la vârsta de 32 de ani, în Kowloon Tong, la data de 20 iulie 1973, iar filme sale au rămas mărturie pentru talentul său. Nu-i de mirare că părinții lui Ispilante s-au lăsat influențați de talentul marelui artist, punând astfel numele fiului lor. 🙂

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI