Cum se menține Jennifer Aniston într-o condiție de invidiat. Ce face la 53 de ani

Cum se menține Jennifer Aniston într-o condiție de invidiat. Ce face la 53 de ani
Cum se menține Jennifer Aniston într-o condiție de invidiat.

Cum se menține în forma actrița Jennifer Aniston, la 53 de ani. Starul hollywoodian a fost mereu admirat nu doar pentru talentul său, ci și pentru forma fizică de invidiat. Actrița a dezvăluit că s-a îndrăgostit de exerciții fizice în timpul pandemiei. Iată ce exerciții fizice practică pentru un tonus bun și o siluetă perfectă.

Cum se menține Jennifer Aniston într-o condiție de invidiat

Jennifer Aniston a postat pe contul de Instagram, programul său de exerciții fizice. Actrița practică Pilates, considerat un antrenament modern de fitness care poate fi executat de oricine, util pentru tonifiere, întreținere, și cu mari beneficii mai ales pentru persoanele care au nevoie de recuperare fizică.

Într-un interviu acordat InStyle US, Jennifer Aniston a mărturisea că face mișcare „cel puțin cinci sau șase zile pe săptămână”. Pilates este un antrenament inventat de către practicantul de bobybuilding german Joseph Hubertus Pilates, în urmă cu mai mult de 100 de ani.

Pentru cei care nu cunosc acest antrenament, beneficiile sale sunt: corectarea posturii, creșterea mobilității, arderea în medie a 286 de calorii pe oră pentru nivelul de începător, tonifiere, creșterea forței și a tonusului muscular, îmbunătățirea circulației sângelui, îmbunătățirea respirației, creșterea oxigenării creierului, creșterea puterii de concentrare, relaxarea minții, reducerea stresului, a depresiei și anxietății.

Pe lângă Pilates, cele cinci zile de antrenamente pe săptămână ale lui Jennifer Aniston mai constau și în exerciții pe bicicleta eliptică, bandă de alergare, yoga și spinning. Îi place să combine atât antrenamentele cu impact redus, cât și cele de mare intensitate pentru a-și menține silueta în formă.

Ce alte secrete de frumusețe mai are Jennifer Aniston

În afară de sport, Jennifer Aniston mai are și alte trucuri de menținere. Fie că se trezește la 5 dimineața sau la ora 9 dimineața, în zilele libere, Jennifer Aniston își începe dimineața cu un suc de țelină.

„Am făcut suc de țelină la prima oră dimineață”.

În ce privește aspectul tenului său, Jennifer Aniston mărturisea că se spală doar cu apă și săpun pe față, dimineața, apoi aplică apoi un fel de cremă hidratantă, cu SPF ea.

În ce privește alimentația, s-a spus că Jennifer Aniston a mâncat aceeași salată în fiecare zi, timp de 10 ani pe platoul de filmare al serialului Friends. Ea este de părere că ce intră în corpul tău afectează modul în care arăți în exterior.

Jennifer Aniston ar fi, de asemenea, adeptă a postului intermitent, 16:8. Alimentația sa se bazează pe alimente bogate în proteine ​​și cu conținut scăzut de grăsimi, cum ar fi fructele și legumele proaspete, cu proteine ​​slabe, cum ar fi peștele.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Aniston (@jenniferaniston)