Cum se înțeleg, de fapt, iubita lui Răzvan Simion și fiica sa Ianca. Bruneta s-a dat de gol, în fața tuturor

Cum se înțeleg, de fapt, iubita lui Răzvan Simion și fiica sa Ianca. Bruneta s-a dat de gol, în fața tuturor
Cum se inteleg, de fapt, iubita lui Razvan Simion si fiica sa Ianca

Răzvan Simion și iubita lui Daliana au o relație foarte frumoasă. Simpaticul matinal de la Neatza cu Răzvan și Dani și bruneta care i-a furat inima formează unul dintre cele mai fresh cupluri din showbizul românesc. Daliana Răducan și fostul iubit al Lidiei Buble sunt împreună de aproape un an de zile, deși la început cei doi și-au ținut relația ascunsă de ochii presei. Bruneta s-a dat de gol, în fața tuturor. Ce relație există între iubita lui Răzvan și fiica lui Ianca.

Cum se înțeleg, de fapt, iubita lui Răzvan Simion și fiica sa Ianca

Deși nimeni nu se aștepta ca după aproape șase ani de relație Răzvan Simion și Lidia Buble să se despartă, iată că destinul a avut alte planuri pentru faimoasa artistă și fostul ei partener de viață. Chiar dacă nu mai sunt iubiți, cele două vedete păstrează o relație profesională, jumătatea brunetă de la Neatza fiind în continuare managerul cântăreței.

Răzvan Simion are doi copii minunați, pe care-i iubește precum ochii din cap. Ianca și Tudor reprezintă întregul său univers, iar felul în care partenera sa de viață se înțelege cu ai săi copii este mai mult decât important. Se pare că Daliana Răducan a trecut cu brio acest test, din moment ce are o relație foarte bună cu Ianca, fiica adolescentă a iubitului său.

Într-o fotografie recent postată pe contul de Instagram al Dalianei, Ianca Simion a fost prima care a reacționat cu trei inimioare, semn că o apreciază mult pe partenera tatălui său. bruneta în vârstă de 29 de ani s-a dat de gol și a revelat care este adevărata legătură dintre ea și fiica lui Răzvan Simion. Se pare că cele două se înțeleg de minune, din moment ce Daliana Răducan o alintă „inimioara mea” pe Ianca.

Daliana Răducan este fostă vedetă de la PRO TV

Frumoasa brunetă care i-a furat inima lui Răzvan Simion lucrează estede meserie arhitect și designer de interior, Daliana făcând, în trecut, parte din echipa emisiunii Visuri la Cheie de la PRO TV. Pe site-ul său oficial, partenera lui Răzvan Simion se descrie ca fiind o persoană creativă, iubitoare a tot ce este frumos și cu viziune de artist:

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, s-a autodescris Daliana Răducan, pe site-ul personal.

Urmăriți Playtech.ro și pe