17 oct. 2023 | 17:43

Cum se comportă Tania Budi cu angajații. Vedeta a recunoscut că mai ridică vocea. „Sunt om cu ei până într-un punct” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Cum se comportă Tania Budi cu angajații. Vedeta a recunoscut că mai ridică vocea.
Cum se comportă Tania Budi cu angajații. Vedeta a recunoscut că mai ridică vocea. "Sunt om cu ei până într-un punct" VIDEO EXCLUSIV

Tania Budi a intrat în lumea afacerilor de mai bine de 15 ani, deținând mai multe cluburi și restaurante în orașul natal, Constanța. Vedeta se ocupă îndeaproape de bunul mers al lucrurilor, având un partener de nădejde în fratele ei, Ionuț. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, fosta vedetă de televiziune ne-a spus cum este ca șefă, dar și în ce condiții ar putea reveni pe micul ecran.

Ce secret de frumusețe are Tania Budi

În vârstă de 55 de ani, Tania Budi este considerată un etalon de frumusețe și eleganță, vedeta fiind foarte atentă la imaginea ei. De-a lungul timpului, ea a trecut și prin schimbări radicale de look, care nu au avut efectul scontat.

Cum arată ritualul tău de frumusețe?

Scurt. Părul, de obicei, îmi place să îl aranjez la salon, pentru că au grijă mai mult cu tratamentele, cu șampoanele, cu termoprotecția și e altceva la salon.

De fardat, tot timpul mă fardez extrem de repede, pentru că îmi place un machiaj natural și nu îmi ia multă vreme. Nici nu aș suporta să îmi ia multă vreme, am lucruri mai importante de făcut.

Tania Budi: “Eu nu aveam nicio perucă, doar că mă făcusem brunetă”

De-a lungul timpului, ai făcut experimente cu părul? Ai încercat și alte culori? Te știu de foarte mult timp blondă. De cât timp ești fidelă acestei nuanțe?

De când mă știu. Până pe la vreo 5 ani, mi-au spus părinții că am fost roșcată, deci părul meu era roșu. După aceea a început să se deschidă. În toată școala generală, în liceu, în facultate eram blondă natural. După care a început să se mai închidă și am început să îi mai fac șuvițe, ba un balayage.

La un moment dat chiar m-am făcut brunetă, am fost și șatenă foarte închis, cu părul foarte lung și șaten, am poze alb negru, că altfel nu mi-aș mai fi amintit. Le-am încercat pe toate, era și păcat, nu?

Vezi și: Tania Budi, despre frustrări, invidii și încrederea de sine! Vedeta preia energiile negative ale oamenilor, ce păţeşte mereu VIDEO EXCLUSIV

Dar un experiment pe care nu l-ai mai repeta? Poate când ai fost brunetă? A fost așa o schimbare radicală.

Când am fost brunetă, toți prietenii îmi spuneu: “Scoate-ți peruca!” Eu nu aveam nicio perucă, doar că mă făcusem brunetă. Dar efectiv toți prietenii mei îmi spuneau: “Iar ai venit cu peruca?” Cam asta a fost reacția celor din jur.

Ce spune Tania Budi despre revenirea pe micul ecran

Îți este dor de televiziune? Ai primit oferte?

Televiziunea este o chestie mișto și dacă o faci cu o echipă bună în spate, oameni care știu că dacă ridică mult omul din față, de pe sticlă, atunci cu toții au succes. Am cunoscut oameni de televiziune din spatele camerelor, care sunt atât de conștienți de faptul că dacă nu fac tot posibilul ca cel din față să pară frumos, deștept, oricum este, dar să pară și mai frumos și mai deștept și mai profi, atunci emisiunea cade și până la urmă cad și ei din spatele camerelor.

Cunosc mulți oameni care știu să facă televiziune la nivelul acesta și îi felicit și, dacă aș avea noroc de o echipă de genul ăsta, mi-ar fi drag să fac din nou televiziune. Momentan sunt într-adevăr ocupată cu afacerile, dar eu când vreau ceva, îmi fac timp, nu contează.

Cum se comportă Tania Budi cu angajații

Cum e Tania Budi ca șefă?

Te-ar putea interesa și: Afacerile din care Tania Budi face mulţi bani. În ce oraş din România a ales vedeta să investească: „Suntem ocupati mereu”

Ca șefă sunt om cu ei, până când nu repetă de prea multe ori aceeași greșeală, după care ridic puțin vocea. S-a întâmplat, numai că acum am o echipă mai bine formată, pentru că sunt oameni de ani de zile și nu prea îmi mai fac griji.

Dar se mai întâmplă să mai ridic vocea și acum, dar nu neapărat din cauza lor.  Sunt alți oameni care sunt neserioși, că așa se întâmplă în ziua de azi, și atunci managerii mei nu sunt la zi cu o chestie, dar nu din cauza lor, ci din cauza altora.

Și bineînțeles că mă supăr, pentru că eu am un spațiu închiriat într-un mall, unul dintre ele, și acolo nu e de joacă. Vine data X, trebuie plătită chiria și trebuie să îi țin tot timpul pe linia de top.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Digisport.ro
Jordan Chiles a reacționat: decizia luată, după ce TAS i-a acordat medalia Anei Bărbosu la JO 2024
Stirile PROTV
TAS a decis: Ana Maria Bărbosu obţine medalia de bronz, iar Sabrina Maneca Voinea, locul 4
PlaySport
Decizie fără precedent a lui Ciolacu după ce România a fost FURATĂ de medalie la Jocurile Olimpice! Nadia a prezentat DOVADA hoției de la gimnastică: „Eu nu văd să atingă. Voi vedeți?!”
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
ProActual
Dispare o televiziune din România! Motivul pentru care CNA i-a retras licența
EVZ.ro
Cum să fierbi laptele fără să dea în foc. Scapi de acest calvar în câteva secunde
Spynews.ro
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
PRO TV
UNTOLD 2024. Ce a transmis Lenny Kravitz românilor după show-ul exploziv de vineri seara, de la Cluj
Adevarul
Experiențe extreme în România pitorească: de la săritul cu parașuta la scuba diving lângă epavele din Marea Neagră FOTO
BZI.ro
Andreea Bălan, provocatoare într-un costum de baie minuscul! A făcut senzație pe plajă, la 40 de ani
Sport.ro
Decizie radicală luată de premierul României după ce gimnastele noastre au fost umilite la JO!
Viva.ro
Nu s-a văzut la TV! Schimb de replici la Insula Iubirii între Radu Vâlcan și Daiana Prodan: „Chiar nu vreau să reproduc, eu am copii. Urăști oamenii, te porți urât, o să vezi...”
Parteneri
S-a dat decizia la TAS în cazul gimnastelor din România. Ce loc a obținut în finala Ana Maria Bărbosu la Jocurile Olimpice
Redactia.ro
Românul stabilit în Spania care a dat lovitura cu o afacere de zile mari. Are doar 5 angajați și câștigă zecii de mii de euro
Click.ro
Andreea Esca în COSTUM DE BAIE! Cum arată când RENUNȚĂ la haine: Fotografii RARE
Vocea.biz
Cum a apărut Irina Rimes pe scena festivalului Untold. 'Nu-mi venea să cred' FOTO
Unica.ro
Ce anunț trist! Ultima dorință a Angelei Similea
EVZ.ro
Sunt împreună, dar au decis să locuiască separat. Motivul pentru care Antonia și Cristian de la Mireasă, sezonul 9, nu stau în aceeași casă 
Spynews
Te lasă fără bani. E complet interzis pentru cei cu telefon mobil. Nu suna, nu da mesaj
Capital.ro
Se însoară! Îndrăgitul artist și-a cerut iubita în căsătorie! Ce diferenţă de vârstă este între cei doi: „O viață întreagă”
Avantaje
AMENZI pentru PERSOANELE FIZICE! AU ÎNCEPUT CONTROALELE
Mediaflux
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Spynews.ro
Cea mai simplă metodă de a curăţa ardei copţi. În câteva secunde sunt gata
Realitatea.net
Locul de muncă plătit cu peste 600 lei pe zi. Cazarea este gratuită și nu se cer studii superioare
Antena 1
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii
Impact.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!
Shtiu.ro