Cum să organizezi hainele din șifonier pentru a avea abundență în casă. Vei avea mare noroc

Cum să organizezi hainele din șifonier pentru a avea abundență în casă. Vei avea mare noroc
Cum să organizezi hainele din șifonier pentru a avea abundență în casă.

Cum să organizezi hainele din șifonier pentru a avea abundență în casă. Vei avea mare noroc. Specialiștii sunt de părere că dulapul poate spune multe despre o persoană, spre exemplu, poate da indicii despre starea unei persoane, despre atmosfera existentă în casa și în viața acesteia.

Cum să organizezi hainele din șifonier pentru a avea abundență în casă

Fiecare piesă de mobilier din casă influențează creierul. Despre dulapuri se spune că, în plan energetic, ele conțin trecutul și „regretele” unei persoane.

Deci, dacă hainele din dulap sunt îngrămădite, ești creatorul unor obstacole mentale și emoționale ancorate în trecut. Dezordinea și murdăria reflectă emoțiile unei persoane, felul în care se simt, și sunt rădăcina multor emoții cu vibrație joasă.

Cum să-ți organizezi dulapul pentru a atrage abundența?

Feng Shui este o artă străveche care vorbește despre ocuparea conștientă a spațiilor, urmărește o influență pozitivă a mediului asupra oamenilor dintr-o locuință. Și, conform principiilor sale, ar trebui să-ți organizezi dulapul astfel încât să reflecte abundența și să atragă ceea ce îți dorești atât de mult. Pentru a face asta, trebuie să urmezi pașii de mai jos.

Scoate totul afară!

Așa cum sugerează Marie Kondo cu metoda sa de aranjare, pune-ți toate hainele pe pat. Va fi haos, dar acesta este întotdeauna începutul unui proces care va aduce pace și noroc.

Fă o clasificare!

Selectează bine hainele pe care vrei să le folosești în funcție de scopul lor. Hainele pe care le porți la birou sunt manifestarea prosperității, așa că evită cu orice preț să porți haine rupte, uzate sau haine care nu se potrivesc corpului tău, pentru că asta exprimi.

Culoarea este totul!

Feng Shui sugerează să-ți aranjezi hainele de la stânga la dreapta, începând cu negru, apoi maro, albastru, verde, violet, roșu, portocaliu, roz, galben, alb, nuanțe metalice și așa mai departe. Ultimul gri. Și alege culori care îți avantajează starea de spirit.

Uniformitate

Clasifică hainele după mărime, plasează cârligele în aceeași direcție și asigură-te că atât hainele, cât și accesoriile sunt la îndemână, dar sunt și aranjate într-un mod armonios.

Ce exprimă dezordinea

Specialiștii susțin că dezordinea din casă spune multe despre starea interioară a unei persoane. Spre exemplu, dezordinea în sertare indică că lucrurile s-ar putea să nu fie deloc armonioase n viața unei persoane. O astfel de persoană poate avea dificultăți în a-și controla emoțiile și sentimentele sau poate fi o persoană foarte introvertită.