Cum s-au cunoscut Iulia Vântur și Salman Khan, de fapt. Dezvăluirea vedetei contrazice tot ce se știa până acum

de: Andrei Simion
21 08. 2024

Sunt împreună de mai bine de 10 ani, iar povești pe marginea relației lor au tot fost țesute. Cu toate că sunt permanent în atenția presei, puțini sunt cei care știu, de fapt, cum s-au cunoscut Iulia Vântur și Salman Khan, de fapt. Nu cu multă vreme în urmă, vedeta a făcut dezvăluirea care contrazice tot ce se știa până acum.

Iulia Vântur și Salman Khan, de 10 ani un cuplu discret

Despre Salman Khan și Iulia Vântur, s-a scris și s-a spus mult. Deși vedetele nu au acceptat sau negat niciodată zvonurile, cuplul a fost văzut împreună în diverse ocazii. Conform celor relatate de românca noastră, sunt împreună de aproape 10 ani, fiind un cuplu discret, mai ales în apariții.

În toți acești ani au apărut tot felul de zvonuri și povești, majoritatea țesute în jurul cuplului Iulia Vântur și Salman Khan, iar apropierea ei de Salman a dat naștere la speculații privind o posibilă căsătorie.

Într-un interviu anterior, când a fost întrebată despre acest lucru, Iulia Vântur ar fi spus că ea crede că relațiile dintre doi oameni nu se fac în ziare și că vrea să se concentreze pe viața ei reală, nu pe zvonuri, povești sau speculații.

Cum s-au cunoscut Iulia Vântur și Salman Khan, de fapt

Și pentru că tot reaminteam despre speculații, multă vreme s-a crezut că cei doi s-ar fi cunoscut în țara de baștină a actorului Salman Khan, India, când în realitate lucrurile au stat cu totul, și cu totul altfel.

Într-un alt interviu, acordat celor de la OK Magazine, Iulia Vântur avea să facă această dezvăluire care, cumva, schimbă optica asupra relației lor.

„Dar eu nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India, ci ne-am întâlnit pe un teren neutru. Şi a fost chiar o întâmplare.

Deci, aşa a fost să fie. Cunoşti unii oameni şi apar în viaţa ta pentru că aşa e să fie”, a declarat Iulia Vântur în urmă cu ceva timp, pentru OK Magazine.

Ba mai mult, conform dezvăluirilor sale, persoana care le făcea cunoștință pe teren neutru, era nimeni altul decât Marius Moga. Recent, Salman a fost însoțit de Iulia la ceremonia Shubh Aashirwad, plină de vedete, găzduită de Anant Ambani și Radhika Merchant, în Mumbai.

În timp ce Salman și-a făcut apariția într-un costum albastru elegant, cu pantaloni asortați și o cămașă neagră, Iulia Vântur a purtat un saree auriu.

Vedeta a împlinit 44 de ani, sărbătoriți alături de iubit

Pe 24 iulie, celebra vedet Iulia Vântur a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani, iar momentul de celebrare se pare că a fost unul cu totul inedit. Familia lui Salman Khan a venit în număr mare pentru a sărbători cea de-a 44-a aniversare a Iuliei Vântur, care și-a sărbătorit ziua specială pe 24 iunie.

Frumoasa româncă împărtășește o legătură strânsă cu familia Khan, și a fost copleșită cu dragoste și afecțiune de cei dragi lui Salman.

Actorul, alături de surorile sale Arpita Khan Sharma și Alvira Agnihotri, soții lor, Aayush Sharma și Atul, și copiii lor apar într-o fotografie de familie emoționantă împărtășită de cumnatul lui Salman și fostul actor Atul Agnihotri, pe povestea sa de pe Instagram.

S-au alăturat sărbătorii fiul lui Arbaaz Khan, Arhaan, și fiul lui Sohail Khan, Nirvaan. Atul a subtitrat fotografia: „La mulți ani, @vanturiulia”, etichetându-i pe toți cei care pozează în cadru.