17 apr. 2024 | 12:35

Casa în care locuiesc Salman Khan şi Iulia Vântur, ţinta unui atac armat. Cine sunt bărbaţii care au tras mai multe focuri de armă în locuinţă

Monden
Casa în care locuiesc Salman Khan şi Iulia Vântur, ţinta unui atac armat. Cine sunt bărbaţii care au tras mai multe focuri de armă în locuinţă
Casa în care locuiesc Salman Khan şi Iulia Vântur, ţinta unui atac armat. Cine sunt bărbaţii care au tras mai multe focuri de armă în locuinţă

Salman Khana a trăit clipe de groază, după ce casa în care locuiește cu Iulia Vântur a fost ținta unui atac armat. Doi bărbați au tras focuri de armă asupra vilei de lux, în timp ce înăuntru se aflau mai multe persoane. De ce ar fi fost vizat celebrul actor de la Bollywood.

Salman Khan, prada atacatorilor

Duminică, 14 aprilie, casa lui Salman Khan a devenit ținta unui atac armat. Partenerul de viață al Iuliei Albu a trecut prin clipe de groază din cauza a două persoane extrem de periculoase, care au tras mai multe focuri de armă asupra vilei.

Din primele informații, atacul a fost provocat de o bandă criminală ce aparține unei secte religioase, Bashnoi. La momentul incidentului, în casa din cartierul Bandra, Mumbai, se afla atât actorul, cât și mai multe rude, însă nimeni nu a fost rănit.

Doi bărbați au fost prezenți la fața locului, au acționat rapid, după care au fugit. Ulterior, însă, au fost prinși lângă un templu din districtul Kutch din Gujarat, la o zi după atac. Este vorba despre Vicky Gupta, în vârstă de 24 de ani, și Sagar Kumar Palak, de 21 de ani, care au recunoscut faptele lor.

Se pare că problema ce i-a determinat să atace locuința marelui actor ar fi una de natură religioasă. Mai exact, în urmă cu mai bine de 20 de ani, iubitul Iuliei Vântur ar fi ucis două antilope, animale pe care această sectă le consideră sacre.

„Poliția din Mumbai investighează cazul atacului armat din afara reședinței actorului Salman Khan. Au fost alcătuite mai multe echipe de căutarea a făptașilor, iar cei doi suspecți au fost prinși la Kuchchh, au fost arestați și predați poliției din Mumbai.

În timpul interogatoriului, s-a constatat că făceau parte din banda criminală lui Lawrence Bishnoi. Cei doi acuzați. Vicky Gupta și Sagar Pal au recunoscut că au fost implicați în incident’, au transmis autoritățile indiene.

Iulia Vântur și Salman Khan, posibil despărțiți

Iulia Vântur a făcut un pas important în viața ei, la care visa de mult timp: și-a cumpărat casă în Dubai. Cel care a spart gheața a fost, însă, iubitul ei, care și el deține o locuință în Emirate de mai mult timp.

Iulia Vântur a dezvăluit în emisiunea „One Dubai” că este rezident în Emirate, cea de-a treia sa casă. Vedeta deja s-a adaptat la noul stil de viață și îi place tot ce trăiește acolo, unde deja are o mulțime de proiecte importante.

Are foarte mult de muncă și în Dubai, unde călătorește foarte des. În plus, a reușit să își facă și mulți prieteni, ceea ce o face să se simtă exact ca acasă.

„Mă simt foarte bine aici, în Dubai. Am foarte mulți prieteni aici, am propria mea casă, de altfel am și o carte de identitate. Mă simt ca acasă aici. Vin foarte des aici, fie că este vorba de muncă, de evenimente. Recent chiar am avut un show”, a declarat Iulia Vântur

Când vine vorba de viața ei privată, Iulia Vântur preferă să păstreze foarte mult discreția. Ea are o relație cu Salman Khan de aproape un deceniu, dar fosta prezentatoare rareori își ia iubitul la braț în public și este destul de distantă.

De ani de zile există zvonuri că relația lor s-a încheiat și se speculează că Salman Khan o evită pe Iulia Vantur la evenimentele mondene la care participă împreună. Mai mult, achiziția noii locuințe a amplificat și mai tare zvonurile cum că lucrurilen nu mai merg între ei.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Cei mai buni mici. Rețeta vânată de toată țara a fost dezvăluită
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
OBLIGATORIU prin lege în toată România. A început controlul în toată țara
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Iohannis se RETRAGE! ANUNȚ surpriză de la Palatul COTROCENI
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro