19 iul. 2024 | 09:56

S-a aflat adevărul. De ce nu o ia Salman Khan de soție pe Iulia Vântur. Marea teamă pe care o are celebrul actor de la Bollywood

Monden
S-a aflat adevărul. De ce nu o ia Salman Khan de soție pe Iulia Vântur. Marea teamă pe care o are celebrul actor de la Bollywood

Adevărul a ieșit în sfârșit la iveală despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. Deși sunt împreună de ani buni, cei doi au evitat să se afișeze în ipostaze tandre în public. Tatăl celebrului actor a făcut mărturisiri despre fiul său și a spus clar de ce acesta nu o ia de soție pe Iulia Vântur.

De ce se teme Salman Khan de căsătorie?

Motivul pentru care nu a ajuns să se căsătorească cu frumoasa Iulia Vântur, chiar și după ani de relație, a fost adus în lumina reflectoarelor.

Salman Khan, cunoscut și apreciat pe scară largă în lumea filmului indian, a avut numeroase relații de-a lungul carierei sale. Actrițe renumite precum Somy Ali și Katrina Kaif au visat să devină soțiile lui, însă planurile actorului au fost mereu altele.

La 58 de ani, Salman Khan este încă necăsătorit, iar relația sa cu Iulia Vântur este păstrată departe de ochii publicului.

Deși Salman Khan a fost întotdeauna discret în privința vieții sale amoroase, tatăl său, Salim Khan, a făcut dezvăluiri neașteptate. Într-un interviu din 2019 pentru hindustantimes.com, Salim Khan a explicat de ce fiul său nu s-a căsătorit până acum.

„Se implică ușor în relații, dar îi lipsește curajul de a se căsători. Este un om foarte sincer și se îndrăgostește rapid. Cu toate acestea, se întreabă mereu dacă partenera poate avea grijă de o familie, așa cum o face mama lui.

El dorește ca soția lui să fie dedicată familiei, la fel cum a fost mama lui. Ar trebui să pregătească mesele pentru copii, să îi ajute să se pregătească și să se asigure că temele sunt făcute. Însă astfel de lucruri sunt din ce în ce mai rare în zilele noastre!”, a declarat Salim Khan, conform viva.ro.

Iulia Vântur, mărturisiri sincere despre relația cu Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan sunt împreună de mulți ani, însă actorul Bollywood preferă să își păstreze viața personală în privat. Artista a oferit clarificări cu privire la reticența partenerului său de a discuta despre aspectele personale ale vieții lor.

Teo Trandafir a întrebat-o pe artistă de ce ezită să ofere detalii despre relația sa cu actorul indian. Vizibil deranjată de această întrebare repetitivă, Iulia Vântur a explicat că în India, cultura este diferită, iar partenerul său preferă să păstreze viața personală departe de ochii publicului.

„Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii preferă să păstreze lucrurile personale private. Există diferențe culturale. În cultura indiană, în special generația anterioară, oamenii au dorit să păstreze tot ce este personal departe de reflectoare. Consider că ceea ce vezi pe Instagram, toate rețelele, relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, ci în privat, în casa ta.

Poate m-am maturizat și eu trăind în India și consider că nu trebuie să ne expunem”, a declarat Iulia Vântur în emisiunea „Follow Us”.

 

 

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Veste mare de la Buckingham. Kate se va transforma total
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro