Cum arată fetița Laurei Andreșan și a lui Grasu XXL. Imaginea care te lasă fără cuvinte FOTO

Cum arată fetița Laurei Andreșan și a lui Grasu XXL

Laura Andreșan și Grasu XXL, pe numele real Dragoș Nichifor, au devenit părinți anul acesta. Cei doi au o relație de peste zece ani. Cum arată rodul iubirii lor? Femeia a făcut publică o imagine de pus în ramă.

Cum arată fetița Laurei Andreșan și a lui Grasu XXL

Laura Andreșan și Grasu XXL s-au cunoscut în anul 2007, la filmările unui videoclip, iar de atunci au rămas împreună. Formează un cuplu de peste un deceniu, însă, în decursul acestor ani, au avut de trecut peste multe încercări și greutăți care le-au pus în pericol iubirea.

Au reușit să găsească o cale prin care să instaureze armonia în relație, iar anul 2019 le-a adus și o minune. Laura a fost o graviduță discretă, așa că s-a aflat că va deveni mamă pentru prima oară cu numai două luni înainte să nască. De altfel, aceasta postase cu câteva zile înainte o imagine pe contul de socializare prin care anunțase venirea pe lume a micuței.

Pe de cealaltă parte, tatăl a vorbit despre ce simțea în acele momente. „Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere”, a spus Grasu XXL pentru Click.

Ce probleme a avut Laura în sarcină

Dincolo de momentele plăcute, au existat și situații nu tocmai fericite pentru Laura. Femeii i-au dat de furcă grețurile matinale din primul trimestru, arsurile gastrice din ultimul trimestru, picioarele umflate din lunile 8 și 9, durerile de spate, dar și stările emoționale schimbătoare.

Cum arată fetița Laurei Andreșan și a lui Grasu XXL. Imaginea care te lasă fără cuvinte FOTO
Imaginea postată de Laura pe Instagram

„O sarcină nu e doar miere și lapte, nu e un tărâm magic, ci este o dimensiune profund biologică, plină de momente minunate dar și de clipe extrem de dificile, zile în care te poți simți un psihic captiv de exemplu într-un corp ce nu-l mai recunoști, momente în care trăiești emoții ce parcă nu mai poți să le conții, și, deși ai vrea, nu poți să explodezi. Ori toate trăirile tale afectează și bebelușul, și tocmai de aceea eu mă consider extrem de norocoasă că am oameni în jurul meu care mă susțin, dar și capacitatea dobândită să mă explorez, analizez și astfel relaxez”, a scris Laura Andreșan .

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI