Cum s-a salvat fiica lui Matteo de copacul care a căzut peste banca ei. Detaliul care i-a atras atenția bonei imediat

Cum s-a salvat fiica lui Matteo de copacul care a căzut peste banca ei. Detaliul care i-a atras atenția bonei imediat
Cum s-a salvat fiica lui Matteo de copacul care a căzut peste banca ei

Matteo a fost extrem de speriat după ce fiica sa, Mia, s-a aflat la un pas de tragedie. Artistul a intrat în direct în ediția de azi a emisiunii La Măruță, unde a povestit ce s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, pe când fiica sa era în parcul Kiseleff, din Sectorul 1 al Capitalei. Mai exact, un copac a căzut din senin, exact lângă locul de joacă al copiilor, acolo unde se afla și Mia, în compania bonei.

Cum s-a salvat fiica lui Matteo de copacul care a căzut peste banca ei

Matteo a intrat în ediția de azi a emisunii La Măruță. Artistul și-a lăsat fiica în parcul pe care îl frecventează în mod constant. Însă în urmă cu câteva zile, o tragedie s-ar fi putut întâmpla, după ce un copac înalt s-a prăbușit la pământ, din senin, fără să fie vreun eveniment meteo în prealabil.

„În momentul în care am aflat că a căzut copacul, a început să ma înțepe toata pielea. S-a întâmplat în parcul Kiseleff, Sectorul 1 al Capitalei, fix lângă locul de joacă a căzut copacul. Ea stătea pe bancă din mijlocul parcului. Dintr-o dată, așa, noroc ca a auzit cum pârâie copacul și a fugit. Nu era furtună, nimic. Sunt foarte multe crengi uscate în copac, copacul s-a rupt efectiv, dar dacă nu e un copac care care, vezi un șobolan, am văzut si asta, din păcate.

Vizavi de parcul Kiseleff sunt două gradinițe, Mia a mers în fiecare zi în parcul asta, daca nu era atentă și nu auzea paraiala copacului, ferească-Dumnezeu ce se putea întampla. Imediat după incident nu prea am fost om, tremuram efectiv, nu prea am fost om gândindu-mă la ceea ce se putea întampla din senin”, a mărturisit Matteo.

Nicio persoană nu a fost rănită, din fericire

Din fericire însă, nicio persoană nu a fost rănită, însă toată lumea a tras o sperietură uriașă. Elena Neagu, mama fetiței, a explicat și ea că arborele s-a desprins cu tot cu rădăcină și a căzut peste barca unde se aflau micuța ei și bona.

„Noi am fost sunaţi de către bonă. Ne-am îndreptat foarte repede către parc. Nu au fost rănite, ci foarte puţin zgâriate, însă au trăit o sperietură „frumoasă”.

Pur şi simplu s-a desprins acel copac, cu rădăcină cu tot şi a căzut peste banca pe care ele se jucau. Au apucat să alerge din zona respectivă. Au fost zgâriate şi nu a fost o situaţie tocmai plăcută”, a povestit Elena Neagu, în urmă cu ceva timp.