Ce are Cabral Ibacka în comun cu Nicolae Ceaușescu. Andreea, soția lui, l-a dat de gol la Măruță

Ce are Cabral Ibacka în comun cu Nicolae Ceaușescu. Andreea, soția lui, l-a dat de gol la Măruță
Ce are Cabral Ibacka în comun cu Nicolae Ceaușescu

Andreea Ibacka a venit în emisiunea La Măruță unde a dat amănunte despre relația cu soțul ei, Cabral. Vedeta a spus cum își alintă soțul, cine este cocoșul în casă, dar și care este cea mai mare frică a lui Cabral. Vedeta a mai povestit și că cei doi nu dorm în același pat, dar a făcut alte dezvăluiri despre soțului ei.

Ce are Cabral Ibacka în comun cu Nicolae Ceaușescu

Ce are în comun Cabral Ibacka cu Nicolae Ceaușescu? Numele. Andreea Ibacka a spus că pe soțul ei îl cheamă și Nicolae, iar de multe ori ea îl strigă „domnu Nicu”.

„Soțului meu îi zic „domnu Nicu”, că așa îl cheamă pe soțul meu, și Nicolae. Am avut noroc, metabolismul a fost prietenos, nu m-am îngrășat în sarcină, dar asta a fost secundar. Depinde în ce moment suntem. Când e lapte și miere între noi îi zic „Iubirică”, când nu suntem OK îi spun Cabral”, a spus Andreea Ibacka.

În continuare, Cătălin Măruță a vrut să afle mai multe de la soția lui Cabral.

Catalin Măruță: Cine este cocoșul la voi în casa?

Andreea Ibacka: Eu sunt poziția ghiocelului, iar când cocoșul cântă… El e cocoșul, Cabral, zic sa mă pun bine cu el, că poate schimbă iala.

Catalin Măruță: Doarme cu spatele la tine?

Andreea Ibacka: Noi nu mai dormim în același cameră de 4 ani, și atunci când dormeam, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur, fiecare pe așternutul lui, parte în parte frățeste. E mai greu, dar suntem mult mai relaxați cu copilul, ca e a doua oară. Mă bucur mult de bebelușeala, nu mă enervez niciodată.

Catalin Măruță: Cum te alintă Cabral?

Andreea Ibacka: Dei, de la ardei, Mic.

Cea mai mare frică a lui Cabral

Catalin Măruță: Care este cea mai mare frică a lui Cabral?

Andreea Ibacka: Că nu apucă să își bifeze bucket-list-ul. Criza vârstei mijlocii ne-a lovit deja, el numără verile, pentru el vara este supremul, că atunci sunt festivalurile. El nu trece prin viață degeaba, îi place să traiască experiențe. Din păcate, avem prieteni care ne-au părăsit la o varsta mică, prevenția este importantă, dar trebuie sa trăiești fiecare zi ca și când ar fi ultima.

Catalin Măruță: Ce a zis Cabral prima dată când te-a văzut?

El mă văzuse și a mai leșinat o data după mine, m-a întâlnit ăntr-o benzinărie, cu 1-2 înainte să fim colegi la Buftea, de atunci i-am dat cu leuca în cap. Cred ca faptul ca sunt miniona i-a placut. Când m-a vazut oficial, el nu l-am simpatizat foarte tare în prima faza, la prima lectură a scenariului, eu eram în prima banca, el mai în spate, și pentru că doream apă, nu doream să deranjez lumea din spate, el a sesizat asta și-a dat apa zicându-mi „poftim apa, prapadit-o””, a povestit Andreea Ibacka