13 mai 2021 | 13:45

Cum s-a răzbunat Cristi Borcea pe Alina Vidican după ce s-a logodit. E șocant ce a putut să îi facă

Monden
Cum s-a răzbunat Cristi Borcea pe Alina Vidican după ce s-a logodit. E șocant ce a putut să îi facă
Ce face Alina Vidican în SUA. Cristi Borcea nu se va bucura să audă așa ceva

Cristi Borcea este, cu siguranță, cel mai controversat om de afaceri din România. Mariajul lui cu Alina Vidican a fost unul tumultos, presărat cu certuri și scandaluri. Cum s-a răzbunat fostul acționar de la Dinamo pe fosta lui soție. E șocant ce a putut să îi facă.

Cum s-a răzbunat Cristi Borcea pe Alina Vidican după ce s-a logodit

Recent, fosta soție a lui Cristi Borcea s-a logodit cu iubitul ei, Claude, iar cu această ocazie actualul soț al Valentinei Pelinel a tăiat orice legătură cu Alina Vidican, lichidând toate firmele din Statele Unite ale Americii, companii la care ea și Cristi Borcea erau asociați.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Alina Vidican deținea poziții cheie în patru companii înființate de Cristi Borcea în Miami: Acb USA Porperties Inc, Acb USA LLC, Transpeco LLC și Aivid USA LLC.

Toate cele patru companii sunt, momentan, inactive, iar trei dintre respectivele firme apar în acte ca fiind deținute de Cristi Borcea. După ce le-a lichidat, fostul acționar de la Dinamo a vândut și apartamentul de pe plajă, în valoare de 3 milioane de dolari, cel în care el și fosta lui soție au locuit ani buni. Se pare că controversatul afacerist a ținut dinadins să rupă orice fel de legătură cu mama a doi dintre copiii săi.

Deși Alina Vidican se descurcă pe propriile ei forțe, șatena beneficiază, în continuare, de faptul că a fost cândva doamna Borcea. Ea primește o pensie alimentară fabuloasă în valoare de 10.000 de euro pentru creșterea celor doi copii pe care îi are cu Cristi Borcea. Fosta soție a afaceristului a primit la divorț o vilă lângă Miami și un restaurant extrem de popular cu specific românesc și italian, situat tot în Hollywood, scriu cei de la Wowbiz.

Cine este logodnicul Alinei Vidican

Lumea showbizului autohton sărea în aer acum cinci ani, când Alina Vidican și Cristi Borcea și-au separat destinele. Deși au avut parte de un divorț sonor, cei doi au păstrat o relație amicală de dragul celor doi copii, Gloria și Alexandru. Blondina s-a mutat în Statele Unite ale Americii acolo unde pare să-și fi refăcut viața alături de un tânăr afacerist, care i-a devenit, între timp, logodnic.

Frumoasa blondină și-ar fi găsit dragostea în brațele unui miliardar brazilian pe nume Claude. Momentan nu se cunosc prea multe informații despre el, dar Alina Vidican s-a tot afișat în preajma tânărului om de afaceri. Cei doi par să se înțeleagă foarte bine.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro