Ce face Alina Vidican în SUA. Cristi Borcea nu se va bucura să audă așa ceva

Ce face Alina Vidican în SUA. Cristi Borcea nu se va bucura să audă așa ceva
Ce face Alina Vidican în SUA. Cristi Borcea nu se va bucura să audă așa ceva

Supriză imensă pentru Cristi Borcea din partea Alinei Vidican! Se pare că fosta doamnă Borcea și-a găsit în sfârșit liniștea și fericirea în brațele unui bărbat misterios. Au trecut mulți ani de când superba blondină a apărut alături de un nou partener, iar acum se pare că aceasta trăiește clipe minunate.

Cristi Borcea, surpriză imensă din partea Alinei Vidican. Ce face fosta soție în SUA

Cristi Borcea și Alina Vidican își spuneau adio în urmă cu 5 ani. Aceștia se despărțeau la Penitenciarul Poarta Albă, unde fostul acționar Dinamo era încarcerat după ce fusese condamnat în Dosarul Transferurilor. Totuși, cei doi au rămas în relații bune pentru micuții pe care îi au împreună, Alexandru, în vârstă de 9 ani și Gloria, în vârstă de 6 ani.

Supriză imensă pentru Cristi Borcea din partea Alinei Vidican! Iată că superba blondină a apărut la un eveniment al companiei Ferrari din Miami alături de un bărbat misterios. Toată lumea s-a întrebat ce este între aceștia până ce anumite tandrețuri i-au dat de gol. Alina Vidican și noul partener nu s-au temut din a se îmbrățișa și a-și oferi săruturi fierbinți, semn că nu se ascund deloc.

Alina Vidican alături de un bărbat misterios. Sursă foto: Facebook

Nu se știe încă cine este bărbatul misterios alături de care a apărut Alina Vidican. De asemenea, blondina s-a mai afișat în urmă cu o lună cu noul partener într-o fotografie postată chiar de mama ei, dar la acel moment, nimeni nu știa care este exact legătura ce îi unește pe cei doi. Totuși, urmăritorii ei abia așteptau să o vadă trăind din nou o poveste de dragoste, mai ales pentru că este o tânără frumoasă.

Cum s-a afișat Alina Vidican în SUA. Toată lumea a rămas mută

Suferința în urma căsătoriei eșuate a dus-o departe de meleaguri, tocmai în Statele Unite ale Americii. Fosta soție a afaceristului Cristi Borcea și-a schimbat total viața, iar acum s-a decis să apară la brațul unui bărbat misterios, semn că pe plan amoros îi merge foarte bine. Pentru acest eveniment, Alina Vidican și noul iubit s-au îmbrăcat foarte elegant și au strălucit.

Blondina a optat pentru o salopetă albă, pe care a accesorizat-o cu o jachetă, o pălărie și o geantă pentru a se potrivi cu partenerul ei. De asemenea, bărbatul misterios a afișat o ținută elegantă, dar în același timp relaxată, formată din pantaloni albi și o cămașă, la care a adăugat o pălărie și o pereche de ochelari. Rămâne totuși de văzut cine este noul partener al fostei doamnă Borcea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI