08 dec. 2022 | 09:23

Cum poţi vedea mesaje vechi şterse deja din telefon. Trucul pe care toţi ar trebui să îl ştie, e foarte util

Diverse
Cum poţi vedea mesaje vechi şterse deja din telefon. Trucul pe care toţi ar trebui să îl ştie, e foarte util
Trucul care îți permite să vezi mesaje vechi șterse deja din telefon

Cum recuperezi mesaje vechi şterse! Este uman să faci greșeli! Unele dintre aceste greșeli ar putea fi faptul că ajungi să ștergi mesajele vechi de pe dispozitivul tău. Dacă ai făcut acest lucru și dorești să vezi mesaje vechi șterse, ai ajuns unde trebuie. În următorul ghid, îți spunem cum poţi vedea mesaje vechi şterse deja din telefon. Este trucul pe care toţi ar trebui să îl ştie, e foarte util.

Trucul care îți permite să vezi mesaje vechi șterse deja din telefon

Toți avem în ziua de azi un telefon smart, fie Android, fie iOS. De cele mai multe ori ni se întâmplă să avem prea multe fotografii, mesaje, sau alte lucruri care ne umplu memoria telefonului. Și tot așa, de cele mai multe ori, avem tendința de a șterge ceea ce nu ne mai trebuie. Așa se întâmplă, de exemplu, cu mesajele vechi.

Dar ce te faci dacă printre aceste mesaje sunt și unele de care chiar ai nevoie? Ce faci dacă le ștergi, cum le recuperezi? Aici intervine trucul care îți permite să vezi vechile mesaje șterse deja din telefon.

Dacă ai un dispozitiv smart, marca Samsung, este momentul să fi atent la ceea ce urmează. Trucul despre care discutăm azi se referă la cum poți vedea mesajele vechi șterse deja din telefonul tău Samsung.

Trucul descoperit de un posesor de telefon Samsung

Este posibil să regăsiți mesaje șterse vechi pe dispozitivele Samsung datorită unei funcții ascunse obraznice, a dezvăluit un utilizator. Un pasionat de telefoane, care conduce pagina TikTok @gadgetsinnepall, spune că procesul este simplu, și necesită doar să urmați câțiva pași de bază.

Într-un clip, care între timp a fost apreciat de peste 966 de mii de ori, gurul în tehnologie spune că trebuie să intri în telefon și să selectezi setările. Apoi, tastați istoricul notificărilor în bara de căutare și selectați istoricul notificărilor din meniul acestuia.

De acolo puteți alege să activați notificările recente și cele care au fost amânate. Apoi, dacă „cineva șterge vreun mesaj, puteți afla despre ce este vorba”, a spus TikToker. Trucul a mai dezvăluit că trebuie doar să vă întoarceți la istoricul notificărilor, să derulați în jos și puteți găsi toate mesajele înainte de a fi șterse.

Vezi și: Trucurile banale prin care îți vei încărca mai repede telefonul. Recuperezi jumătate din timp

Cum mai poți vedea mesaje vechi șterse pe telefonul tău Android

Poate te întrebi cum mai poți vizualiza mesaje vechi şterse de pe dispozitiv tău și altfel. Ei bine, lucrurile nu funcționează așa pe un dispozitiv Android. Atunci când apeși pe acel buton de ștergere, mesajele nu se șterg complet. Rămân pe dispozitiv, așteptând să fie suprascrise de alte date.

Atâta timp cât dispozitivul nu primește date noi care să suprascrie mesaje vechi şterse, ai șanse să vizualizezi și să recuperezi mesaje vechi şterse. Multe aplicații de recuperare a datelor utilizează această tehnică pentru a te ajuta să restaurezi mesaje vechi şterse de pe dispozitiv.

Aceeași tehnică funcționează și pentru multe alte tipuri de date, inclusiv, dar fără a se limita la fotografiile, videoclipurile și jurnalele de apeluri. O astfel de aplicație, exclusiv pentru recuperarea de mesaje vechi șterse, este Tenorshare Android Data Recovery.

Aplicația îți permite să vezi și să recuperezi mesaje vechi ştersede pe dispozitivul Android. Nu numai că îi ajută pe utilizatori să recupereze mesajele, dar ajută și la recuperarea altor tipuri de date, cum ar fi fotografiile și videoclipurile tale.

Vezi și: Cum afli cine te sună cu număr necunoscut, ascuns sau privat pe Android și iPhone. Sigur nu știai asta!

Cum poţi vedea mesaje vechi şterse deja din telefon, dacă ai iPhone

Săptămâna trecută, s-a dezvăluit, de asemenea, că utilizatorii de iPhone au posibilitatea de a recupera textele șterse datorită unei funcții noi. Apple a actualizat recent fiecare iPhone cu posibilitatea de a readuce mesajele șterse.

Puteți recupera orice mesaj care a fost șters cu mai puțin de 30 de zile în urmă. Din păcate, dacă un mesaj a fost șters cu mai mult de 30 de zile în urmă, acesta este automat șters pentru totdeauna.

Dar vestea bună este că recuperarea mesajelor este extrem de simplă. În altă ordine de idei, oamenii abia acum își dau seama că poți folosi iPhone-ul și când este blocat. În plus, a fost  dezvăluit cum să oprim „scurgerea vampirică” a bateriei iPhone cu ajutorul unor trucuri simple care economisesc instantaneu încărcătura.

PlaySport
Și-a schimbat „gusturile”? Leonardo DiCaprio, surprins în club cu o actriță de 33 de ani: Cine e femeia care-l mângâie romantic pe obraz
Ego.ro
ȘOC! Cum arăta Diana Șoșoacă în tinerețe. Era SUPERBĂ, nimeni nu a observat ce ASCUNDE pe sub haine
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Digi24
Moartea șocantă a unei actrițe de filme pentru adulți. Cum a fost găsită în casă? A jucat în peste 80 de filme
Cancan.ro
Schimbări radicale oferite de Antena 1 pentru sezonul 13 „Chefi la cuțite”. Care sunt noile reguli
GSP.ro
„Am iertat, dar nu am uitat și n-o să uit niciodată! Să aflu din presă la 12 jumătate noaptea?!” Dezvăluirile lui Claudiu Niculescu
Stirile PROTV
Aliații Rusiei cărora SUA le-au cerut ajutorul pentru a-l opri pe Putin să lanseze un atac nuclear în 2022
Romania TV
Scandalul de la Chefi la cuţite s-ar putea repeta. Dani Oţil, pregătit să ceară preţ dublu pentru al doilea sezon Power Couple
Capital.ro
Elena Udrea n-a mai rezistat! Ce s-a întâmplat în închisoare
EVZ.ro
Explozia de la Crevedia, văzută prin ochii patronilor firmei Flagas: Un „infarct” pentru angajații noștri și familiile lor
Adevarul
Frumușica, hangița nurlie care a dat numele unei comune. I-a rezistat lui Ștefan cel Mare și servea un vin cu efect afrodisiac
BZI.ro
N-ai fi ghicit cu ce se ocupă soacra lui Codin Maticiuc! „Este cea mai tare din piață!” – VIDEO
Spynews.ro
Cum arată actuala iubită a lui Nicolae Guță. Ea este femeia care l-a făcut să uite de Narcisa Balaban sau Sorina / FOTO
Libertatea.ro
Trump i-a spus lui Viktor Orban că SUA nu vor mai ajuta Ucraina, dacă va fi ales din nou președinte: „Dacă America nu dă bani, războiul se va termina”
Sport.ro
FOTO "Ți-ai făcut operație pentru mărirea posteriorului?". Ivana Knoll a recunoscut tot
Parteneri
Doliu în muzica de petrecere din România. Un cunoscut interpret a murit. Fanii sunt sfâșiați de durere
Redactia.ro
"E evident!" Englezii de la Sky Sports au remarcat un detaliu greu de digerat pentru Simona Halep, după anunțul revenirii
Digisport.ro
Zodii care vor avea curajul să facă schimbări în viața lor, între 15 și 22 martie. Asta le va aduce fericirea
Click.ro
Cele mai extravagante ținute de la Oscar 2024. Vedetele care au arătat mai mult decât și-ar fi dorit
Digi24
Rovinieta se modifică începând de astăzi: Prețuri și intervale disponibile pentru toate categoriile de autovehicule în 2024
Digi24
Revoluția McDonald's. Gigantul fast-food schimbă burgerii
EVZ.ro
Bianca Drăgușanu a împlinit astăzi 42 de ani. Cum a fost surprinsă blondina de la primele ore ale zilei / FOTO
Spynews
Florin Dumitrescu a slăbit 10 kilograme în 3 săptămâni! La ce dietă a apelat chef-ul
BZI.ro
Vladimir Putin a umilit toată România! I-a spus-o în față lui Traian Băsescu: Nu găsim...
Capital.ro
Românii care vor fi nevoiți să își instaleze al doilea contor pentru energia electrică: ”Costurile vor fi suportate de consumatori!”
Antena 3
Iulia Vântur și Costi Ioniță, surprinși împreună noaptea prin București! Ieșeanca s-ar fi despărțit de Salman Khan! – FOTO
BZI.ro
În ce investește banii fiica Andreei Esca, Alexia Eram: „Nici nu contează care e cel mai scump”
TV Mania
UNGURII din ROMÂNIA au ieșit în stradă pentru AUTONOMIE! Sprijin uriaș la nivel EUROPEAN
Mediaflux
Cum arată actuala iubită a lui Nicolae Guță. Ea este femeia care l-a făcut să uite de Narcisa Balaban sau Sorina / FOTO
Spynews.ro
Nedreptatea grupelor de muncă din legea pensiilor. Cine sunt pensionarii care nu vor avea parte de majorările corecte
Realitatea.net
Doi tineri au găsit o creatură ciudată în grădină, au băgat-o în casă și au crescut-o până când și-au dat seama ce era, de fapt
Antena 1
Cum se numește familia de români care a dat lumii 5 genii?
Shtiu.ro