Cum poţi scăpa de petele de clor de pe haine. Aşa le vei face din nou ca noi

Cum poţi scăpa de petele de clor de pe haine. Aşa le vei face din nou ca noi
Fa asta cat de repede poti

Accidentele se întâmplă, din păcate, mult mai des decât ne-am dori, iar unul dintre cele mai triste sentimente este atunci când îți dai seama că ți-ai distrus una dintre hainele preferate. Așa că iată un truc de curățare acasă cu oțet pentru a îndepărta petele de clor de pe haine. Fie că ai dezinfectat ceva, ai pus înălbitor în chiuvetă sau pur și simplu ai vrut să albești prosoapele de baie, este posibil să fi ajuns să aveți un pic din acest lichid pe bluza, pantalonii sau jacheta preferată.

Cum să cureți clorul de pe haine

Dar petele de înălbitor vor ieși – cu condiția să acționezi suficient de repede, bineînțeles – pentru acele momente în care puteți alerga și lua o decizie instantanee, acest lucru te va ajuta în mare măsură.

Pentru acest truc de curățare pentru a îndepărta petele de clor de pe haine nu vei avea nevoie de nimic altceva decât de oțet alb, un element care nu ar trebui să lipsească niciodată din casă pentru că este un aliat excelent nu doar în dezinfecție, ci și în cazul hainelor.

În cazul în care pata este puțin mai veche sau a stat prea mult timp pe textile, ar trebui să iei în considerare vopsirea din nou a acesteia pentru a evita ca hainele să arate urât.

Ai nevoie de o ceașcă de oțet alb și o ceașcă de alcool. Pune alcoolul și oțetul într-un bol. Se umezește o cârpă de culoare deschisă în soluție. Aplică pe pata de înălbitor, nu freca, ci doar tamponează ușor. Spală haina cu apă rece Repetă procesul până când pata dispare.

În acest caz, cel mai bun lucru de făcut este să usuci la soare și în aer liber pentru a scăpa de clorul care a atacat haina, nu trebuie să aplici căldură, pentru că această deteriorare s-ar putea accentua.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI