Cum l-a umilit Cabral pe Cove, fostul coleg al Adelei Popescu. A spus-o fără jenă, în direct la TV

Cum l-a umilit Cabral pe Cove, fostul coleg al Adelei Popescu. A spus-o fără jenă, în direct la TV
Cum l-a umilit Cabral pe Cove, fostul coleg al Adelei Popescu. A spus-o fara jena, in direct la TV

Anul acesta, Cabral va prezenta, alături de Adela Popescu, show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, la PRO TV. Invitați în cadrul emisiunii La Măruță, soțul Andrei le-a supus pe cele două vedete unor întrebări picante, care necesitau un răspuns dorit de public. Ce a putut spune Cabral despre Cove, fostul coleg al blondinei de la Vorbește Lumea.

Ce a spus Cabral despre Cove, la PRO TV

Cove și Adela Popescu au prezentat emisiunea Vorbește Lumea timp de mulți ani, până când moderatorul TV a decis să plece de la PRO TV. Invitați la rubrica sosurilor iuți din cadrul emisiunii La Măruță, Cabral și Adela Popescu și-au amintit de Cove.

Soțul Andreei Ibacka a primit câteva întrebări care l-au pus în mare dificultate, dar răspunsurile sale au făcut deliciul publicului, ca de fiecare dată.

După 7 ani de zile la PRO TV, Gabriel Coveșeanu, zis și Cove, a luat hotărârea de a înceta colaborarea cu trustul din Pache Protopopescu și s-a întors la Prima TV.

În spirit de glumă, Cabral i-a spus lui Cătălin Măruță părerea lui despre plecarea lui Cove, un comentariu care i-a captat atenția Adelei Popescu.

„Cabral: Ritmul lui era un pic diferit față de al nostru, ăstora din PRO. Când a venit aici a dat dovadă că a fost mai bun decât unii dintre noi.

Adela Popescu: Te referi la mine!

Cabral: Nu, mă refer la Ciucă (n.r.: colegul lui Măruță)”, a spus Cabral la PRO TV.

Cabral și Adela Popescu, despre provocarea de a prezenta „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Adela Popescu și Cabral vor fi prezentatorii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show ce se va filma în Republica Dominicană, locul în care s-a desfășurat competiția Survivor România 2022.

Surpriza sezonului este că cei doi prezentatori TV își vor putea lua familiile cu ei, bucurându-se de timp alături de cei dragi.

În cadrul acestui show plin de aventură, vedetele se vor lupta pentru titlul de Regele sau Regina junglei, departe de casă, complet izolate, fără niciun contact cu cei dragi.

Concurenții vor avea resurse limitate și vor fi înconjurate de insecte și animale exotice, fiind supuse unor provocări solicitante pe parcursul competiției.

„Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani.

Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show, pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul.

Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a declarat Adela Popescu.

Locul Adelei Popescu la Vorbește Lumea va fi ocupat de Cosmina Păsărin, Emily Burghelea și Majda Aboulumosha.