S-au aflat prezentatorii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Mister elucidat, prezentatorii apar a doua oară împreună pe sticlă VIDEO

S-au aflat prezentatorii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Mister elucidat, prezentatorii apar a doua oară împreună pe sticlă VIDEO
S-au aflat prezentatorii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

S-au aflat prezentatorii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Misterul a fost elucidat, prezentatorii apar a doua prima oară împreună pe sticlă. În această toamnă, la Pro TV, publicul va putea vedea cel de-al doilea sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Prezentatorii acestei emisiuni au fost anunțați în cadrul show-ului „Vorbește lumea”.

S-au aflat prezentatorii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

S-au aflat prezentatorii emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, o emisiune în care vedetele se vor lupta pentru titlul de Regele sau Regina junglei, departe de casă, complet izolate, fără niciun contact cu fanii și luxul obișnuit, având resurse limitate, înconjurate de insecte și animale exotice. Prezentatorii acestui show de aventură sunt Cabral și Adela Popescu.

Cei doi nu sunt la prima experiență de acest fel, întrucât au mai prezentat împreună și un alt proiect, în urmă cu mulți ani, la postul de televiziune Acasă TV. Este vorba despre emisiunea „În al 9-lea cer”.

În vacanță, show-ul Vorbește lumea este preluat de Cosmina Păsărin, Emily Burghelea și Majda. Astfel, show-ul va avea loc în Republica Dominicană.

„Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show, pentru curajul de a-și depăși propria condiție.

Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu. 

Cabral, un pasionat al sporturilor extreme

Cabral, unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV, un pasionat al sporturilor extreme, va testa capacitatea de adaptarea a vedetelor la condițiile austere din junglă.

„Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe.

Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor și, desigur, și publicului, că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci.

Sigur, foarte importantă este lista de concurenți ce vor intra în acest experiment. Și eu sunt curios să-i văd pe toți în tabără și apoi să așteptăm să vedem dacă cedează și strigă: „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Cabral.