04 dec. 2020 | 11:05

Cum l-a ajutat Neti Sandu pe Augustin Viziru să câștige Ferma 2020

Monden
Cum l-a ajutat Neti Sandu pe Augustin Viziru să câștige Ferma 2020
Neti Sandu l-a facut pe Augustin Viziru un om mai bun

S-a aflat cum l-a ajutat Neti Sandu pe Augustin Viziru să câștige Ferma 2020. Augustin Viziru este marele câștigător al „Ferma”, show difuzat de PRO TV, precum și al premiului de 50.000 de euro. De asemenea, finala difuzată joi seară a fost momentul destăinuirilor cutremurătoare. După ce a pus mâna pe trofeu, actorul a povestit o incredibilă experiență trăită cu astrologul Neti Sandu.

Neti Sandu a prevestit victoria lui Augustin Viziru la Ferma 2020

Augustin Viziru a câștigat concursul Ferma 2020, show televizat care îi oferă câștigătorului un premiu de 50000 de euro. Actorul a povestit în ediția finală de joi seară o întâmplare bizară. A povestit, pe lângă altele, cum l-a ajutat Neti Sandu în câștigarea marelului premiu Ferma 2020.

A fost emoție multă în discursul lui Augustin Viziru, care a vorbit cu lacrimile șiroind-ui pe obraz despre tatăl său, dar și despre fata lui, Maria, căreia i-a și dedicat marele premiu.

Augustin Viziru, cinci ani de frustrări și chinuri

Astăzi (n.red. finala s-a filmat pe 14 septembrie), fetița mea a împlinit 3 luni. Și ăsta este trofeul ei. Ăsta este norocul meu și vine din cauza ei. Pentru că tot ce mai contează pentru mine în viață este fetița mea și familia. Mă bucur de momentul ăsta din tot sufletul.

Mă bucur enorm că, dupa cinci ani de chinuri și frustrări, mi-a adus o satisfacție în suflet. Singurul meu obiectiv a fost să îi dau un exemplu fetiței mele. Să îi arăt că poți să fii un om bun și că poți să câștigi concursul fiind un om bun”, a declarat Augustin Viziru.

Neti Sandu l-a determinat pe Augustin Viziru să fie un om mai bun

De asemenea, Augustin Viziru a povestit o experiență pe care a trăit-o ca pe o revelație și care este legată de astrologul Neti Sandu.”În urmă cu cinci ani, Neti Sandu mi-a spus așa, înainte să întru în finală: Augustin, te rog nu te duce după bani sau după orgolii, că mi-e frică că pățești ceva rău. Și așa a fost, mi-am tăiat mâna.

După tot timpul ăsta, am sunat-o să îmi explice. Că nu cred eu în astre, în cifre și așa mai departe. Și mi-a dat o explicație pertinentă. Mi-a spus: Augustine, fii bun! O să ai parte de foarte multe dezamăgiri, o să vină în valuri, dar o să vină lucruri extraordinare peste tine după aia. Și eu, din momentul ăla, am luat hotărârea să devin un om bun. Și incredibil, dar adevărat, am dus jocul asta la bun sfârșit fiind corect sută la sută”, a povestit Augustin Viziru la testimoniale.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro