Ce va face Augustin Viziru, câștigătorul de la Ferma 2020, cu premiul de 50.000 de euro. A fost atât de sincer

Ce va face Augustin Viziru, câștigătorul de la Ferma 2020, cu premiul de 50.000 de euro. A fost atât de sincer
Augustin Viziru a dezvăluit ce va face cu marele premiu câştigat la Ferma 2020

Cel de-al cincilea sezon “Ferma” s-a încheiat joi seara, 3 decembrie. Augustin Viziru, câştigătorul “Ferma 2020: Orăşeni vs. Săteni, a dezvăluit ce va face cu premiul de 50.000 de euro, spre surprinderea tuturor.

Augustin Viziru, cel de-al cincilea câştigător Ferma

Joi seara, telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură finala show-ului “Ferma 2020. Orăşeni vs. Săteni”. Lupta dintre Augustin Viziru şi Andrei Stoica a fost una extrem de strânsă. Pentru Viziru este a doua oară când participă la îndrăgita emisiune de pe Pro TV. Mai exact, în urmă cu cinci ani, acesta a fost nevoit să părăsească marea finală după o accidentare gravă la mână.

Se pare că de data asta, însă, a fost cu noroc şi a pus mâna pe trofeu. Acum, toată lumea este curioasă ce va face Augustin Viziru cu marele premiu de 50.000 de euro.

“Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea.

Când am primit propunerea de a participa, recunosc că mi-am dorit să revin. Ideea că am fost atât de aproape de trofeu și ceva m-a oprit din a-l câștiga, m-a enervat foarte tare. Chiar spuneam că eram decis să nu mai particip în alte reality show-uri, dar această propunere nu am putut să o refuz”, a declarat actorul pentru Click!.

Decizia de a se întoarce pe platourile de filmare de la Ciocăni, Dâmboviţa, a fost grea de luat, mai ales că acesta abia devenise tătic.

“Decizia a fost luată de mine și de iubita mea, deoarece era un moment important în viața noastră, fiind chiar după nașterea Mariei. Ea m-a încurajat și mi-a spus că este șansa mea la revanșă și că mi-ar părea rău dacă voi rata această ocazie”, a mai spus câştigătorul.

Augustin Viziru venise hotărât să câştige marele premiu

Surpriza acestui sezon a fost, cu siguranţă, revenirea lui Augustin Viziru în competiţie. Actorul a acceptat propunerea producătorilor cu gândul că va reuşi să câştige premiul pierdut în 2015, motiv pentru care emoţiile au fost uriaşe.

“Am abordat jocul cu totul și cu totul altfel față de cum l-am abordat în trecut. Am dus jocul ăsta la bun sfârșit fiind corect până la capăt”, a spus Augustin Viziru în lacrimi.

Locul al doilea a fost ocupat de Andrei Stoica, acesta fiind extrem de dezamăgit de rezultat, mai ales că era favoritul celorlalţi concurenţi.

,”Asta e, neșansa… Nu vreau să dau vina pe nimeni. Am vrut să iau roaba pe sus. Eu nu am noroc, eu trebuie să muncesc. Eu nu sunt norocos, eu sunt muncitor, asta e viața.”, a declarat Andrei Stoica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI