02 sept. 2021 | 09:48

Cum îţi poţi încărca telefonul mobil dacă nu ai curent. Trucul genial pe care trebuie să îl afle toţi românii

Utile
Cum îţi poţi încărca telefonul mobil dacă nu ai curent. Trucul genial pe care trebuie să îl afle toţi românii
Cum iti poti incarca telefonul mobil daca nu ai curent. Trucul genial pe care trebuie sa il afle toti romanii

Ai plecat de acasă și ai rămas fără baterie la telefonul tău mobil sau nu ai lumină? Știm că pare sfârșitul lumii, dar nu este chiar așa. Din fericire, există multe modalități prin care îţi poţi încărca telefonul mobil, dacă nu ai curent. Trucul genial pe care trebuie să îl afle toţi românii.

Ce poți să faci dacă ai telefonul mobil descărcat și nu ai curent

Uneori este dificil să găsești un încărcător pentru telefonul tău mobil, în cazul în care ai rămas fără baterie și trebuie să suni urgent pe cineva. Coșmarul omului modern este să aibă telefonul descărcat în momentul în care se ia curentul electric. Cum poți remedia rapid situația? Te vom învăța câteva trucuri pentru ca atunci când se întâmplă acest lucru să nu rămâi fără baterie la telefon.

Noile actualizări ale telefonului mobil reduc durata de viață a bateriei zilnic sau o epuizează într-un timp foarte scurt, de aceea trebuie să avem grijă și de modul în care ne încărcăm telefonul și ce tip de daune îi putem provoca. Un telefon descărcat va fi foarte greu de utilizat atunci când vrem să intrăm în aplicațiile preferate sau să apelăm pe cineva. Iar dacă nu ai energie electrică în casă, încărcarea telefonului mobil devine imposibilă.

Atunci când rămâi fără baterie la telefonul mobil și se ia curentul, ține cont de aceste sfaturi utile.

USB și computer

Telefonul poate fi încărcat la computer sau laptop. Prima regulă pentru ca acest truc să fie eficient este să ai un USB la îndemână. Tot ce trebuie să faci este să găsești un computer alimentat cu baterii care să fie compatibil cu USB-ul tău. Asigură-te dacă nivelul bateriei crește și alimentează telefonul. Deși poate dura ceva timp, este o opțiune excelentă atunci când nu ai lumină acasă, dar ai încărcat laptopul.

Mașină

Atunci când are loc un cutremur sau un dezastru natural care provoacă o întrerupere a curentului electric, poți conecta telefonul mobil la mașină. Asigură-te că ai un adaptor pentru cablul USB care este compatibil cu mobilul tău. Dispozitivul se va încărca rapid și fără probleme.

Încărcător solar

Există încărcătoare solare portabile care caută să utilizeze energia și să profite de beneficiile mediului. Acestea se pot încărca numai cu energia pe care o absorb de la soare și este utilă atunci când te afli în vacanță sau într-un loc foarte însorit. Lasă-l în bătaia soarelui, în poziție orizontală și încărca-ți telefonul mobil cu acest tip de energie.

Baterie portabilă

Cumpărarea unei baterii portabile te poate ajuta foarte mult în situații de urgență, concerte, festivaluri, excursii și momente neașteptate, cum ar fi o pană de curent. Recomandat este să o încarci înainte de plecare și să porți întotdeauna cablul USB cu tine.

Fructe

Există o metodă de încărcare a telefoanelor mobile cu fructe. Deși pare greu de crezut, sunt videoclipuri care arată eficacitatea acestei metode. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să găsești un pepene mare sau suculent, să introduci cablul USB în telefonul mobil și să îl conectezi direct la fructele pe care le ai.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
POȘTA face ANUNȚUL! PENSIILE vor fi PLĂTITE. DATA exactă
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro