Cum îți poți decora terasa pentru Crăciun și Revelion. Trebuie să ții cont de sfaturile astea

Cum îți poți decora terasa pentru Crăciun și Revelion. Trebuie să ții cont de sfaturile astea
Cum să îți pregătești terasa pentru Crăciun și Revelion?

Sărbătorile sunt dragi tuturor în special pentru că tocmai atunci ai mai mulți oaspeți decât de obicei. Cum să te pregătești pentru întâmpinarea lor ca la carte? Până și terasa trebuie să arate ca-n povești în cele mai frumoase momente ale anului. Cum să-ți decorezi terasa pentru Crăciun și Revelion?

Trucuri pentru casă: cum să-ți decorezi terasa pentru Crăciun și Revelion?

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar majoritatea oamenilor care sunt îndrăgostiți de această perioadă frumoasă a anului deja își împodopesc locuințele. Deși pare ușor să faci acest lucru, trebuie ca toate detaliile să fie de bun gust și să nu încarci spațiul tocmai pentru a nu crea iluzia de camere mici.

Toată lumea știe că în interior e de ajuns să pui câteva ghirlande colorate, lumănâri cu forme diverse potrivite peisajului și sărbătorii, crăciunițe, căciuli de Moș Crăciun și desigur șervețele cu modele specifice. Dar cu exteriorul ce vei face?

Interiorul e pregătit de mulți oameni ca la carte, dar ca totul să fie perfect pentru ambianța care trebuie creată pentru cei ai casei și pentru oaspeți, este indicat să ai grijă și de terasa de afară.

Indiferent dacă este acoperită sau nu, aceasta trebuie să-i atragă și pe cei care mai fac vizite pe afară pentru o discuție mai intimă sau pentru a-și satisface viciul. Este util să pui luminițe peste tot, fundițe roșii sau coronițe pe care le poți asorta cu cele de la ușa principală.

Ce nu trebuie să uiți?

De asemenea, poți să ai grijă și de plantele care vor fi alese special pentru temperaturile de afară. Sunt multe flori care adoră frigul și care iubesc acest peisaj, așa că ai de unde alege. Dacă ai balustradă, poți să o înfășori în ghirlande care imită crengile de brad.

De asemenea, între ele poți să adaugi globuri mici sau chiar zăpadă falsă pe care o poți găsi la tuburi în toate supermarket-urile. Mai mult decât atât, pe fiecare treaptă poți pune câte un ghiveci cu o Crăciuniță alături de conuri de brad sau figurine cu Moș Crăciun, reni ori cadouri.

Desigur că nu este vorba despre cadouri adevărate, ci doar de decor. Poți să le faci singur din cutii goale pe care să le împachetezi frumos sau să le cumperi din magazine de specialitate pentru decorațiuni. Nu neglija felul în care se simt oaspeții tăi acolo, așa că ai grijă să așezi măcar două scaune sau fotolii de exterior și o măsuță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI