25 nov. 2021 | 10:30

Îți miroase urât baia? Trucurile geniale care te scapă rapid de această problemă

Diverse
Îți miroase urât baia? Trucurile geniale care te scapă rapid de această problemă
Trucuri pentru a elimina mirosul neplăcut din baie

Trucurile geniale te scapă de neplăceri! În cazul că baia ta are un miros neplăcut, este necesar să optezi pentru câteva ingrediente simple pentru a scăpa de probleme. O să observi efectele imediat! Toate gospodinele o să se bucure enorm de ce s-a aflat acum.

Ce trucuri geniale te scapă de mirosul urât din baie

Mirosul urât poate să apară din mai multe cauze, astfel că trebuie să te asiguri că nu o să ai de suferit din cauza numeroaselor probleme. Cu siguranță nu îți dorești ca mereu să le explici invitaților că miresmele neplăcute din baie nu te pot lăsa să îți vezi de viață! Iată ce trebuie să folosești:

Bicarbonat de sodiu

Mirosul neplăcut poate să vină de la coșul de gunoi din baie, dacă acesta este plin. Trebuie să arunci mereu ce este în acesta și să îl speli de fiecare dată înainte de folosire. Îl poți curăța cu bicarbonat de sodiu, dar poți să presari și puțin din acest ingredient în respectivul obiect.

De asemenea, în cazul în care ai nevoie de un odorizant de baie, s-a aflat un truc senzațional! Trebuie să amesteci o linguriță de bicarbonat de sodiu în două căni de apă și să adaugi câteva picături de ulei esențial și o linguriță de oțet. Transferă soluția într-o sticlă cu pulverizator.

Oțet

Oțetul te poate ajuta să scapi de orice neplăcere. Acesta este potrivit și pentru a curăța suprafețele pretențioase. El trebuie să fie amestecat cu apă și pus într-o sticlă cu pulverizator. Folosește soluția și șterge suprafața cu o cârpă umedă, potrivit casa.acasa.ro. Baia ta o să strălucească!

Microorganismele dăunătoare pot să dispară dacă torni o cană plină de oțet în scurgeri. Acest lichid dezinfectează zonele afectate, astfel că o să te bucuri de efectele pe care le are mult timp de acum încolo. O să economisești și foarte mulți bani dacă îl folosești!

Detergent de rufe

Detergentul de rufe elimină mirosul neplăcut din baia ta! Trebuie să îl torni în rezervorul de la toaletă și o să scapi de orice problemă. Acest truc genial o să le ajute pe gospodine la curățenie de fiecare dată. Mulți români o să prefere să folosească acest produs care se află la îndemâna oricui!

Un miros plăcut o să fie eliberat în aer de fiecare dată când o să tragi apa, astfel că orice fel de mireasmă neplăcută o să fie neutralizată. Nici nu o să mai ai nevoie de altceva!

PlaySport
Fotografii RARE cu VĂDUVA lui Corduneanu! Cum arată Grațiela, femeia care a rămas singură cu 3 copii
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la toată lumea”
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de sora vedetei pe Instagram
Capital.ro
Florin Piersic, în lacrimi: Cea mai mare durere. Pescarii au găsit-o plutind
EVZ.ro
Românii, vânați de o nouă escrocherie. Rămân instantaneu cu contul gol
Adevarul
O familie de „țepari în serie” a fugit fără să plătească din nu mai puțin de şapte restaurante în ultimul an
BZI.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Povestea bizară a familiei care se deplasează doar în patru labe. Care e explicația
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Cum se pot pensiona românii anticipat. Schema prin care scapă de penalizări
EVZ.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
Lege pentru toți șoferii. Ce trebuie să faci imediat după accident
Capital.ro
Cum recunoaștem cu ușurință produsele pe bază de îndulcitori: ”De multe ori sunt folosiți în loc de zahăr!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CUTREMUR în POLITICA din ROMÂNIA! S-a RUPT COALIȚIA
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro