Cum îți bronzezi pielea uniform, fără să stai multe ore la soare: „E de 10 ori mai sănătos”

Cum îți bronzezi pielea uniform, fără să stai multe ore la soare: „E de 10 ori mai sănătos”
Cum iti bronzezi pielea uniform, fara sa stai multe ore la soare

S-a aflat cum îți bronzezi pielea uniform, fără să stai multe ore la soare. Această metodă este de 10 ori mai sănătoasă. Așadar, cum putem să ne bronzăm fără riscuri, fără a petrece ore în șir la soare, vedeți un pic mai jos.

Cum să te bronzezi fără riscuri. Care este soluția de succes

Există o metodă pentru acele persoane care vor să fie bronzate dar nu sunt dispuse să stea ore în șir la soare, mai ales că asta ar putea duce la diferite boli de piele, unele dintre ele chiar grave.

Astfel, autobronzantul ne-ar putea salva de orele nesfârșite petrecute la soare, care ne pot afecta pielea. „Avem o mulțime de opțiuni de autobronzant, este de 10 ori mai sănătos ca statul la soare”, a declarat Laura Mușuroaea, beauty vlogger, potrivit ego.ro.

Ce să faci înainte de a folosi autobronzantul

Experții în frumusețe au spus ce trebuie să facem înainte de a folosi autobronzantul. Astfel, pielea trebuie să fie bine exfoliată înainte de a aplica autobronzantul. Celulele rugoase și moarte ale pielii pot fi îndepărtate printr-un peeling, astfel încât bronzul să arate uniform.

De asemenea, părul de pe picioare trebuie îndepărtat delicat, înainte de aplicarea autobronzantului. Epilarea cu ceară sau epilarea cu lama de ras trebuie făcută cu o seară înainte, astfel încât pielea să aibă timp să se refacă până la aplicarea autobronzantului.

Aveți grijă la pielea din zonele uscate

De asemenea, când vine vorba de autobronzant, unele părți ale corpului cum ar fi coatele, călcâiele, mâinile sau genunchii sunt, de obicei, mai uscate decât altele. Pielea uscată are un strat cornos mai gros și absoarbe mai mult din agentul de bronzare, astfel încât devine mai închisă la culoare atunci când vă bronzați. Bronzul nedorit se poate evita în cel mai scurt timp.

Pentru a pregăti în mod optim aceste zone ale pielii pentru autobronzant, este nevoie doar să aplicați pe piele o loțiune corporală hrănitoare și trebuie să o lăsați să își facă efectul.

Nu aplicați multă cremă autobronzantă în zona feței

Rezultatele bune necesită ceva timp și atunci când aplicați autobronzant. Aplicarea neglijentă a autobronzantului este inamicul pielii și va avea ca rezultat dungi vizibil inestetice. Ideal este să începeți cu zona picioarelor, masați cu mișcări circulare spre partea superioară a corpului, pentru a asigura distribuirea corectă a soluției autobronzante.

Nu în ultimul rând, autobronzantul, chiar și în cantitate mică, poate fi periculos pentru tenul sensibil. Aveți mare grijă, este recomandat să aplicați crema în cantități mici în această zonă.