Cum își împart banii Florin Ristei și Naomi Hedman. Ce a spus despre salariul de la Antena 1

Cum își împart banii Florin Ristei și Naomi Hedman. Ce a spus despre salariul de la Antena 1
Cum își împart banii Florin Ristei și logodnica lui?

Florin Ristei și Naomi Hedman formează unul din cele mai frumoase și neașteptate cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia locuiesc împreună și mulți îi văd extrem de fericiți. Cântărețul a oferit acum detalii intime din viața lor și a mărturisit cum se împart banii în cuplu. Puțini s-ar fi așteptat la asta! Iată amănunte surprinzătoare din povestea de iubire a vedetelor! ,,Aș renunța la TV pentru muzică”, a spus solistul.

Florin Ristei și Naomi Hedman, detalii din relație: cum își împart banii?

Florin Ristei și Naomi Hedman formează unul din cele mai neașteptate cupluri din lumea mondenă. Cei doi s-au cunoscut pe scena de la ,,X Factor”. Ea a venit să cânte, iar el a fost nevoit să o jurizeze. Fiorii s-au simțit imediat după ce s-au văzut, iar la ceva vreme au mărturisit public faptul că formează oficial un cuplu.

Frumoasa mulatră și-a lăsat în urmă viața din Marea Britanie și s-a mutat în România de dragul iubirii. Aceștia s-au logodit și se comportă exact ca o familie la început de drum, motiv pentru care banii sunt la comun. Moderatorul de la Antena 1 și modelul împart orice și nu au discuții în contradictoriu tocmai din această cauză. De asemenea, el a mărturisit că salariul de la celebrul post este potrivit pentru munca depusă.

„Faci mai mulți bani din două locuri, faci bani și din muzică, faci bani și din entertainment. Trebuie să îți placă și una și alta, îmi place și TV-ul, îmi place și muzica! Dar aș renunța la TV pentru muzică! După emisiune mă duc la studio, la 7:30 mă trezesc, mă întorc la 12:00, plec la 12:30 la studio și mă întorc la 19:00 acasă!

(…) E echivalent cu câtă muncă fac în fiecare zi! (n.r. despre salariul de la Neatza cu Răzvan și Dani) Sunt banii noștri! Îi denumim banii casei! Dar banii ei sunt și banii mei, totodată!”, a declarat Florin Ristei, pentru cancan.ro.

,,Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea”

Florin Ristei a fost pus la zid de unii cârcotași după ce a început relația cu cea care era doar o simplă concurentă. Cu toate astea, solistului nu i-a păsat de gura lumii și a continuat să își trăiască iubirea din plin. Acesta nu se ferește să posteze fotografii sau filmulețe alături de actuala logodnică.

,,Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori”, a mai declarat cântărețul la începutul poveștii de iubire cu celebrul model.