Ce au făcut Florin Ristei și Naomi în cel mai mare secret: ”N-am zis nimănui!”

Ce au făcut Florin Ristei și Naomi în cel mai mare secret: ”N-am zis nimănui!”
Ce au facut Florin Ristei si Naomi in cel mai mare secret

Veste bombă în showbizul românesc. Florin Ristei și iubita lui Naomi au dezvăluit cel mai mare secret al cuplului. Fanii juratului de la X Factor România au rămas surprinși la auzul acestui anunț. Ce se întâmplă cu relația lor și ce decizie capitală a luat cântărețul.

Ce au făcut Florin Ristei și Naomi în cel mai mare secret

Florin Ristei și Naomi formează unul dintre cele mai exotice și solide cupluri din showbizul românesc. Frumoasa mulatră l-a cucerit pe artist din prima clipă când a întâlnit-o la emisiunea X Factor România, show unde Florin Ristei este jurat.

Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale celei mai cunoscute emisiuni de talente de la Antena 1, iar relația dintre cei doi pare să fi trecut la următorul nivel.

După o relație de numai câteva luni, cântărețul în vârstă de 33 de ani și-a cerut iubita în căsătorie, iar aceasta a acceptat pe loc. Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit în mare secret la sfârșitul lunii decembrie al anului trecut. Vestea a fost dezvăluită chiar de artist în cadrul podcastului “HappyFishTv”:

„M-am logodit, n-am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut”, a anunțat Florin Ristei, la mijlocul podcastului.

Se spune că atunci când îți găsești perechea știi din primele săptămâni că este persoana alături de care vrei să-ți petreci tot restul vieții. Acesta pare să fie și cazul lui Florin Ristei. Simpaticul matinal de la Neatza cu Răzvan și Dani trăiește o frumoasă poveste de iubire cu topmodelul Naomi Hedman de un an de zile.

Ce a spus mama lui Florin Ristei atunci când a cunoscut-o pe Naomi, logodnica sa

Cei doi au început să petreacă tot mai mult timp împreună după etapa de bootcamp de la X Factor România 2020, acolo unde Naomi nu a reușit să ocupe unul dintre scaunele puse la dispoziție de către mentorul Delia.

Florin Ristei este determinat să se însoare cu superba lui parteneră, iar lucrurile sunt din ce în ce mai serioase între cei doi. Mai mult de atât, solistul de la Freestay i-a prezentat-o mamei sale pe logodnica lui. Se pare că cele două femei din viața artistului se înțeleg de minune.

„Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut. Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru Antena1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI