Cum încalcă Dan Capatos legea în București. Imaginile sunt edificatoare (exclusiv)

Cum încalcă Dan Capatos legea în București. Imaginile sunt edificatoare (exclusiv)
Cum incalca Dan Capatos legea in Bucuresti

Cum încalcă Dan Capatos legea în București. Paparazzi impact.ro au surprins un detaliu inedit la bolidul de lux al prezentatorului de la Antena Stars. Imaginile sunt edificatoare. S-ar putea alege cu o amendă usturătoare și reținerea talonului mașinii.

Cum încalcă Dan Capatos legea în București

Nu este niciun secret pentru nimeni faptul că Dan Capatos nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști și oameni de televiziune din România. Prezentatorul Xtra Night Show de la Antena Stars a fost surprins, recent, de reporterii impact.ro în timp ce încălca legea, lucru care i-ar putea aduce nu doar o sancțiune (amendă) ci și probleme legale.

Cum încalcă Dan Capatos legea în București. Chiar dacă este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din România, cu o carieră impresionantă de zeci de ani în spate, gazda celor mai cunoscute late night show-uri din România nu este scutit de probleme de circulație, în ciuda notorietății sale. Dan Capatos a fost surprins, recent, în zona Dorobanți din București. După ce a coborât din bolidul său de lux, pe care l-a parcat în mod regulamentar, jurnalistul a decis să își rezolve treburile mergând pe jos, purtând masca de protecție într-un mod corespunzător.

Cu toate acestea, paparazzi au observat un mic detaliu care i-ar putea aduce probleme lui Dan Capatos. Mașina prezentatorului TV prezintă folie de protecție într-o culoare mai închisă decât cea permisă de lege, inclusiv pe geamurile din față. Acest lucru l-ar putea costa pe Capatos talonul mașinii, nu doar o simplă amendă. Conform Codului Rutier, “aplicarea de afișe, reclame publicitare, înscrisuri sau accesorii pe parbriz, lunetă sau geamurile laterale, care restrâng sau estompează vizibilitatea” este sancționabilă cu amenzi între 1.300 și 2.900 de lei, iar cele mai grave situații riscă reținerea certificatului de înmatriculare al mașinii.

Dan Capatos suferă de o boală cronică și s-a vaccinat anti-COVID

Cum încalcă Dan Capatos legea în București. Deși Dan Capatos pare a fi o carte deschisă, fiind recunoscut pentru sinceritatea debordantă pe care o afișează mereu invitaților și fanilor săi, puțini știu faptul că prezentatorul Xtra Night Show de la Antena Stars suferă de o boală cronică.

Jurnalistul suferă de hipertensiune, iar din acest motiv a fost nevoit să se vaccineze, cât mai repede, împotriva coronavirusului. Chiar dacă a fost criticat de sute de mii de internauți în mediul online, Dan Capatos este convins că a făcut cel mai bun lucru pentru sănătatea sa, acesta mărturisindu-le fanilor că a fost la un pas de moarte, în urmă cu doar doi ani de zile.

„Am fost acuzat că m-am băgat în faţă la vaccin! Nu este aşa. M-am programat pe platformă, am şi probleme de sănătate, plus că jurnaliştii intră în etapa a doua.”, a declarat Dan Capatos la Xtra Night Show.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI