19 feb. 2021 | 17:06

Ce a spus Daniela Crudu despre Gabi Bădălău. Replica dată după o întrebare intimă

Monden
Ce a spus Daniela Crudu despre Gabi Bădălău. Replica dată după o întrebare intimă
Daniela Crudu, declarații despre Gabi Băđălău

După ce Gabi Bădălău a fost acuzat de fosta soție că ar fi atras de bărbați, Daniela Crudu vine și clarifică situația. Ce spune fosta asistentă TV despre bărbatul cu care s-a iubit?

Daniela Crudu face lumină în cazul lui Gabi Bădălău

În urmă cu câteva zile Claudia Pătrășcanu îl acuza pe fostul ei soț în ce priveste înclinațiile sale sexuale. Ea spunea că acesta ar fi atras de bărbați. Bineînțeles că afaceristul a negat, subliniind faptul ca îi plac femeile. Desigur că omul de afaceri poate justifica acest lucru prin nenumăratele relații pe care le-a avut cu mai multe domnișoare din showbiz.

Cea mai recentă relație a avut-o cu Bianca Drăgușanu, dar care s-a încheiat destul de repede. Gabi Bădălău a fost implicat si cu Daniela Crudu într-o relație, tot de scurtă durată. Recent, bruneta a fost invitata la Xtra Night Show, emisiunea realizată de Dan Capatos la Antena Stars, unde a fost întrebată ce părere are despre orientările sexuale ale lui Gabi Bădălău. Bruneta a declarat că milionarul preferă doar femeile, cu toate ca fosta lui soție susține contrariul.

“Am fost prieteni, ne cunoaștem bine, deci pot să spun cu mâna pe inimă că nu există așa ceva, este exclus”, a precizat fosta asistentă TV în cadrul emisiunii prezentată de Dan Capatos.

Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa lui Bădălău

Fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu susține, însă, contrariul în legătură cu acest subiect acuzându-l pe fostul ei soț că ar fi atras de bărbați. Totodata, cântăreața îl mai acuza pe fostul partener ca ar consuma substanțe interzise.

“El vine drogat să ia copii, el reacționează ca un om care consumă. De ce nu vrea să facă acel test din firul de păr? Este un pericol, el nu își dă seama. El își face testele unde vrea el. Este foarte simplu să zboare în altă țară pentru acest test. Și cei de la Protecția Copilului și-au dat seama. Copiii au fost sechestrați, lăsați bolnavi în casă. Omul era incoerent, nu se putea discuta cu el. Dar nu știu ce se întâmplă de nu se rezolvă nimic”, a declarat fosta parteneră a lui Gabi Bădălău la “Xtra Night Show”.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău îsi dispută de mai bine de doi custodia celor doi copii pe care îi au impreună. Ei au devenit un cuplu din anul 2015, când au oficiat cununia civilă, dupa un an de relație. Tot în ziua cununiei civile l-au botezat pe băieţelul lor, Gabriel Alexandru. Nunta celor doi a avut loc în anul 2016.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro