Ce a spus Daniela Crudu despre Gabi Bădălău. Replica dată după o întrebare intimă

Ce a spus Daniela Crudu despre Gabi Bădălău. Replica dată după o întrebare intimă
Daniela Crudu, declarații despre Gabi Băđălău

După ce Gabi Bădălău a fost acuzat de fosta soție că ar fi atras de bărbați, Daniela Crudu vine și clarifică situația. Ce spune fosta asistentă TV despre bărbatul cu care s-a iubit?

Daniela Crudu face lumină în cazul lui Gabi Bădălău

În urmă cu câteva zile Claudia Pătrășcanu îl acuza pe fostul ei soț în ce priveste înclinațiile sale sexuale. Ea spunea că acesta ar fi atras de bărbați. Bineînțeles că afaceristul a negat, subliniind faptul ca îi plac femeile. Desigur că omul de afaceri poate justifica acest lucru prin nenumăratele relații pe care le-a avut cu mai multe domnișoare din showbiz.

Cea mai recentă relație a avut-o cu Bianca Drăgușanu, dar care s-a încheiat destul de repede. Gabi Bădălău a fost implicat si cu Daniela Crudu într-o relație, tot de scurtă durată. Recent, bruneta a fost invitata la Xtra Night Show, emisiunea realizată de Dan Capatos la Antena Stars, unde a fost întrebată ce părere are despre orientările sexuale ale lui Gabi Bădălău. Bruneta a declarat că milionarul preferă doar femeile, cu toate ca fosta lui soție susține contrariul.

“Am fost prieteni, ne cunoaștem bine, deci pot să spun cu mâna pe inimă că nu există așa ceva, este exclus”, a precizat fosta asistentă TV în cadrul emisiunii prezentată de Dan Capatos.

Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa lui Bădălău

Fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu susține, însă, contrariul în legătură cu acest subiect acuzându-l pe fostul ei soț că ar fi atras de bărbați. Totodata, cântăreața îl mai acuza pe fostul partener ca ar consuma substanțe interzise.

“El vine drogat să ia copii, el reacționează ca un om care consumă. De ce nu vrea să facă acel test din firul de păr? Este un pericol, el nu își dă seama. El își face testele unde vrea el. Este foarte simplu să zboare în altă țară pentru acest test. Și cei de la Protecția Copilului și-au dat seama. Copiii au fost sechestrați, lăsați bolnavi în casă. Omul era incoerent, nu se putea discuta cu el. Dar nu știu ce se întâmplă de nu se rezolvă nimic”, a declarat fosta parteneră a lui Gabi Bădălău la “Xtra Night Show”.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău îsi dispută de mai bine de doi custodia celor doi copii pe care îi au impreună. Ei au devenit un cuplu din anul 2015, când au oficiat cununia civilă, dupa un an de relație. Tot în ziua cununiei civile l-au botezat pe băieţelul lor, Gabriel Alexandru. Nunta celor doi a avut loc în anul 2016.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI