Dan Capatos a dat vestea zilei despre Gabi Bădălău. Ce se întâmplă cu iubitul Biancăi Drăgușanu

Dan Capatos a dat vestea zilei despre Gabi Bădălău. Ce se întâmplă cu iubitul Biancăi Drăgușanu
Dan Capatos a spus adevarul despre Gabi Badalau

La asta nu se aștepta nimeni. Dan Capatos a dat vestea zilei despre Gabi Bădălău. Ce se întâmplă, acum, cu iubitul Biancăi Drăgușanu. Fostul șef al Biancăi de la Un Show Păcătos a făcut anunțul. Care este adevărul despre fostul soț al artistei Claudia Pătrășcanu. Rezultatele testelor anti-drog făcute de Gabi Bădălău au fost anunțate public.

Dan Capatos a dat vestea zilei despre Gabi Bădălău

Divorțul scandalos dintre Claudia Pătrășcanu și fiul baronului PSD Niculae Bădălău pare să nu se mai termine. Artista a cerut, insistent, ca tatăl copiilor săi să fie supus unor analize de depistare a substanțelor interzise în sânge. Movitul este unul foarte simplu. Bruneta îl bănuiește pe Gabi Bădălău de consum de droguri. Dan Capatos, amfitrionul show-ului Xtra Night Show de la Antena Stars, aruncă bomba în privința iubitului Biancăi Drăgușanu. Ce adevăr a scos la iveală fostul șef al Biancăi despre Gabi Bădălău.

Prezentatorul TV a făcut publice, în exclusivitate la Antena Stars, rezultatele examenului toxicologic al partenerului designerului român. Analizele clinice eliberate de Institutul Național de Medicină Legală „Mina-Minovici” din Capitală au ieșit negative, semn că iubitul Biancăi Drăgușanu nu consumă substanțe interzise. Claudia Pătrășcanu a insistat foarte mult ca tatăl copiilor săi să facă testul anti-drog, iar acesta a ieșit negativ pentru toate substanțele listate, printre care barbiturice, amfetamină, cocaină, ecstasy, metamfetamină și opiacee.

Claudia Pătrășcanu, amenințată cu moartea de Gabi Bădălău?

Scandalul dintre cei doi foști parteneri nu se oprește aici. Fosta solistă din trupa Sexxy nu se dă bătută și e determinată să meargă până în pânzele albe pentru a obține tutela exclusivă a celor doi băieți ai săi, Nicolas și Gabriel. Chiar dacă testele infirmă faptul că Gabi Bădălău ar fi consumat substanțe interzise, artista Claudia Pătrășcanu susține vehement că a fost amenințată cu moartea de către tatăl copiilor săi.

„Am fost amenințată cu moartea și că o să pună Gabi Bădălău pe cineva să mă arunce în râpă. Această familie m-a amenințat, ba că îmi iau copiii, ba că mă omoară, mă împiedică să muncesc. Mi-a spus că plătește pe cineva să mă arunce într-o râpă. Am filmat un clip în alt oraș și mă uitam stânga-dreapta de frică. Mă teroriza cu mesajele, îmi zicea că nu sunt lângă copii, cî i-am lăsat cu nu știu cine, tot felul de jigniri. Tatăl vine și își arată opulența și imaturitatea, să le arate copiilor lui ce mașină scumpă are, de 200.000 de eruo, dar tot i-a dat afară din casă. Și-a făcut un test la o clinică privată doar ca să închidă gura lumii, dar testul de la IML nu l-a văzut nimeni, parcă s-a evaporat. Copiii nu mai vor să meargă la el acasă”, a declarat Claudia Pătrășcanu în cadrul unei emisiuni tv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI