Cum împleteşti planta limba soacrei. Doar grădinarii experţi cunosc trucul, vei fi lăudată

Cum împleteşti planta limba soacrei. Doar grădinarii experţi cunosc trucul, vei fi lăudată
Cum împleteşti planta limba soacrei. Filosofia Feng Shui recomandă împletirea frunzelor pentru a atrage mai mulți bani în casă.

Cu toții ne dorim să avem parte de prosperitate pe toate planurile, iar domeniul financiar nu reprezintă o excepție din acest punct de vedere. Limba soacrei este o plantă suculentă suculentă recunoscută pentru proprietățile sale energetice. Suculenta atrage în mod special bani în familii. Însă nu oricum. Află cum împleteşti planta limba soacrei în așa fel încât să atragi abundență în viața ta și a familiei tale.

De ce ar trebui să ai o limba soacrei în casă

Limba soacrei, planta care îți aduce noroc și te ferește de necazuri, este o suculentă foarte cunoscută de către gospodine. Iar asta datorită faptului că este foarte ușor de îngrijit, oferind în același timp casei tale un aer plin de viață. Ea mai este cunoscută și datorită proprietăților sale energetice.

De obicei, când oamenii aleg să țină plante în interiorul locuinței, o fac pentru a asigura un mediu mai răcoros și mai plin de verdeață. Limba soacrei poate favoriza mai multe aspecte, cum ar fi atragerea abundenței financiare și nu numai în locuință sau în orice sală în care este prezentă.

De exemplu, la școală, limba soacrei poate să faciliteze procesul de învățare al elevilor. În viața de familie, această plantă poate avea efecte benefice în ceea ce privește reducerea geloziei sau a sentimentului de amărăciune. Este important, însă, locul în care este așezată planta.

Potrivit filosofiei Feng Shui, limba soacrei trebuie să fie așezată întotdeauna în partea superioară a obiectelor. De exemplu, ea poate fi așezată în dormitor, pe un raft de bibliotecă sau pe un raft de deasupra patului. Revenind la bani, filosofia Feng Shui recomandă ca planta să fie împletită pentru a atrage abundența financiară.

Cum împleteşti planta limba soacrei

Află în continuare care este trucul grădinarilor pentru a împleti limba cilindrică a acestei plante. Această suculentă se distinge prin faptul că are frunze destul de groase, în formă de cilindru. Ele sunt, însă, elastice și pot fi modelate foarte ușor. Pentru a atrage belșugul în casa ta trebuie să tai frunzele plantei și să le separi astfel încât, atunci când sunt separate, să fie în multipli de trei.

La final, s-ar obține trei capete de frunze, care trebuie împletite cu grijă. Nu uitați să o faceți chiar de la bază. După ce terminați de împletit frunzele plantei limba soacrei, o puteți decorda cu panglici colorate, fie aurii, fie roșii, care sunt asociate direct cu banii și prosperitatea financiară, potrivit Viviendo en Casa.

Citește și: Planta care aduce scandal în casa ta. Foarte mulți români o țin în apartament, scapă de ea

Un alt truc pentru a atrage cât mai mulți bani în casa ta presupune plantarea în solul acestei plante a unei monede. Pentru a avea grijă de planta dumneavoastră, încercați să îi oferiți lumină indirectă, nu direct de la soare. De asemenea, nu o udați foarte des, ci doar atunci când simțiți că solul este uscat.