Limba soacrei, planta care îți aduce noroc și te ferește de necazuri. Unde trebuie să o așezi în casă

Limba soacrei, planta care îți aduce noroc și te ferește de necazuri. Unde trebuie să o așezi în casă
Unde trebuie să așezi limba soacrei în casă, pentru a avea parte de noroc. Ce arată filosofia Feng Shui despre această plantă.

Cu siguranță ați auzit deja despre limba soacrei. Este una dintre cele mai cunoscute suculente, datorită rezistenței sale în diferite climate. Ce nu știați, probabil, este că această plantă este proprietăți energetice foarte importante. Potrivit filosofiei Feng Shui, limba soacrei este una dintre plantele care au energie protectoare și ajută la stimularea vibrațiilor economice. Ideal ar fi să aveți mereu în casă o astfel de plantă. Locul în care este așezată însă, este deosebit de important. Află unde trebuie să așezi limba soacrei în casă în așa fel încât să atragi bani și abundență.

Limba soacrei te poate scăpa de toate vibrațiile negative

Există plante care, potrivit regulilor Feng Shui, îți pun viața în pericol dacă le ții în casă. Nu acesta este cazul plantei limba soacrei. Ea mai poartă denumirea de Sansevieria. Este, practic, echivalentul plantei șarpelui, mult iubită de chinezi pentru capacitatea sa de a absorbi energia negativă.

Limba soacrei are efecte asemănătoare, dacă este așezată în locul potrivit. Limba soacrei este și una dintre plantele care sunt perfecte pentru oamenii comozi. Într-o sală de clasă, de exemplu, ea poate facilita procesul de învățare al elevilor. În viața de familie, poate elimina gelozia sau amărăciunea.

Dacă ai deja sau urmează să cumperi o limba soacrei, trebuie să știi că această plantă se adaptează la condițiile din orice cameră. Chiar dacă mediul în care se află planta în momentul în care citești aceste rânduri dispune de multă lumină sau nu, este spațiul potrivit pentru ea. Locul în care este așezată este important datorită proprietăților sale energetice.

Unde trebuie să așezi limba soacrei în casă

Dacă vrei să beneficiezi de energia necesară ca să atragi bani în viața ta, ca lucrurile să meargă în favoarea și nu împotriva ta, ține cont de următoarele aspecte. Potrivit filosofiei Feng Shui, limba soacrei trebuie să fie așezată în partea superioară a obiectelor. De preferat, undeva în apropierea ta. Acestea sunt responsabile de absorbția energiilor rele în timp ce te odihnești. Dacă așezi o limba soacrei astfel, planta te va ajuta să te protejezi de vibrațiile negative, scrie publicația Panorama.

Mai poți așeza limba soacrei și pe masă sau pe noptieră, potrivit filosofiei Feng Shui. În acest mod, planta te va ajuta să ai parte de un somn odihnitor. Ea este, de asemenea, una dintre plantele care ajută la purificarea aerului din cameră. Astfel, vei scăpa de insomnie și de toate stările de stres, dacă ai grijă să ai o limba soacrei în locul în care te odihnești.

Dacă așezi o limba soacrei la ușa dormitorului, vei atrage bani și abundență. Atunci când cineva intră în camera ta, va promova prosperitate în toate domeniile vieții tale. Iar asta pentru că, datorită prezenței plantei la ușa camerei, oricine va intra în ea va fi plin de energii pozitive.