Cum îl afectează războiul în mod direct pe Dan Negru. Ce probleme are vedeta Kanal D. EXCLUSIV

Cum îl afectează războiul în mod direct pe Dan Negru. Ce probleme are vedeta Kanal D. EXCLUSIV
Surpriză de proporții pregătită de Dan Negru lui Florin Piersic, la Cernăuți, orașul copilăriei 

Dan Negru le pregătea o mare surpriză telespectatorilor Kanal D, odată cu debutul la noul loc de muncă. Însă, ca urmare a situației alarmante din Ucraina, filmările au fost anulate ieri. Reporterii impact.ro au aflat, în exclusivitate, totul despre ediția specială de Paște. Aceasta urma să fie filmată de Dan Negru, luna viitoare, alături de Florin Piersic, în Ucraina, la Cernăuți, orașul copilăriei marelui artist al cinematografiei românești.

Lui Dan Negru i s-au anulat filmările de Paște, din cauza războiului din Ucraina

Dan Negru a filmat, 11 ani la rând, de Paște și de Revelion, ediții speciale. Majoritatea erau alături de invitatul lui de cinci stele, Florin Piersic, actorul care i-a adus audiențe uriașe, cu poveștile și amintirile sale fabuloase. Tradiționalul show, care urma să fie filmat luna viitoare, în Ucraina, la Cernăuți, orașul copilăriei lui Florin Piersic, a fost însă suspendat ieri.

Apropiații lui Dan Negru ne-au declarat, în exclusivitate pentru impact.ro:

„În fiecare an, de 11 ani, Dan realiza, cu Florin Piersic, ediția specială de Paște. Iar luna viitoare, în perioada 14-17 aprilie, era programat un alt show. De data aceasta în Ucraina, la Cernăuți, orașul de care pe actor îl leagă și multe amintiri frumoase.

Era totul fixat, sala, cazarea, biletele de avion. Ieri, însă, echipa de filmare a fost anunțată că acest proiect tv a fost suspendat, din cauza războiului din Ucraina”.

Ce surpriză de proporții îi pregătise Dan Negru lui Florin Piersic, la Cernăuți, orașul copilăriei 

Dan Negru îi pregătise lui Florin Piersic și o surpriză de proporții, o reîntâlnire, peste timp, cu prietenii de joacă, din anii copilăriei:

„Fuseseră contactate câteva persoane din copilăria lui Florin Piersic, erau nerăbdătoare să-l vadă, îi pregătiseră și mici daruri de suflet.

Emisiunea, producție marca Dan Negru, urma să fie difuzată de Paște, de Kanal D”, ne-au mai declarat aceleași surse, în exclusivitate pentru impact.ro.

Tatăl lui Florin Piersic a ascuns în abatorul din Cernăuți șase familii de evrei, în perioada Holocaustului

Florin Piersic se simte foarte legat de Cernăuți. Marele actor și-a petrecut o parte din copilărie, și în acest cochet oraș din Ucraina. Aici, tatăl lui, Ștefan Piersic, fusese angajat, în 1941, ca medic veterinar. Florin a făcut dezvăluiri emoționante, despre acea perioadă. Totul avea să fie dezvăluit într-un interviu pentru ”Sinteza Zilei” de la Antena 3:

„Tata a salvat viața a șase familii în perioada Holocaustului. Le-a ascuns în abatorul lui de la Cernăuți. Acestea trebuiau să fie luate, să fie duse la Auschwitz sau la Dachau. Tatăl meu le-a luat. Nu era voie atunci.

Nici trupele germane, nici poliţia de atunci, nimeni nu putea să intre în abator fără aprobarea tatălui meu pentru că era medicul veterinar al judeţului Cernăuți. I-a ascuns pe acei oameni luni de zile şi mama le aducea mâncare. După ce au ieșit au plecat în Israel.”, a povestit marele actor Florin Piersic.

În semn de recunoștință, acele familii au sădit un pom, în Grădina Ghetsimani, din Ierusalim, unde au scris pe o plăcuță un mesaj de recunoștință: „Doctorul Ştefan Piersic, profesorul din Cernăuţi, ne-a salvat viaţa ţinându-ne în casa lui şase luni de zile”.

Ce înseamnă puterea brandului Florin Piersic

Dan Negru ne-a explicat, într-un interviu pentru impact.ro, cât de important este un brand, un nume. Iar Florin Piersic continuă să aibă lipici la public, poveștile lui savuroase făcând deliciul tuturor:

„Am și o poveste de Crăciun care arată puterea brandului Piersic. Anul trecut, am propus emisiunea cu Florin unei televiziuni generaliste, care n-a vrut-o, așa că am difuzat-o pe o televiziune mai mică, de știri. În seara de Crăciun, televiziunea mai mică a fost lider de piață cu show-ul cu Florin ( n.r.- a înregistrat share 18), și a bătut-o în audiențe tv pe aia mare, generalistă.

Asta însemnă brandul lui Florin. Mă leagă de Florin o prietenie de mulți ani, care mă onorează. Și tot de mulți ani am o tradiție cu Florin: să sărbătorim în fiecare an Crăciunul la televizor”, ne declara Dan Negru, pentru impact.ro.

Dan Negru este așteptat la filmări, în Republica Moldova

Dan Negru este însă așteptat, peste trei săptămâni, în Republica Moldova, pentru a filma noi ediții ale emisiunilor sale, „Da sau Nu” și „Roata norocului”, pe care le prezintă, de aproape 15 ani, la Prime TV, din Chișinău.

El a continuat colaborarea și în cei doi ani grei de pandemie:

„Am fost acolo cu mașina, am muncit foarte mult, au fost condiții ca la vreme de pandemie, am înregistrat și edițiile speciale de Revelion”, ne mai spunea Dan Negru, pentru impact.ro.

De Revelion, Dan Negru a fost lider de audiență, în Republica Moldova.

Urmăriți Playtech.ro și pe