Cum faci economie la bani când zbori cu avionul. Un însoțitor vine cu sfaturi de aur

Cum faci economie la bani când zbori cu avionul. Un însoțitor vine cu sfaturi de aur
Cum faci economie la bani când zbori cu avionul.

Cum faci economie la bani atunci când zbori cu avionul. Ce sfaturi dă un însoțitor de zbor. Acesta spune că, spre exemplu, că dacă te gândești la business class, mai bine ar fi să cumperi un bilet la clasa economică și să încerci să-l îmbunătățești la aeroport. Acesta, dar și alte sfaturi despre cum faci economie la bani când zbori cu avionul.

Cum faci economie la bani când zbori cu avionul

Un alt sfat dat de însoțitorul de avion este să nu risipești bani pe o sticlă cu apă pe aeroport. Călătoria cu avionul este scumpă și ai plătit deja bani pentru bilet, taxi și bagaj, astfel că nu ar trebui să mai risipești bani pe apă care are un preț umflat. Nu se poate trece cu lichide prin controlul de securitate, însă nimeni nu spune că nu poți lua cu tine o sticlă goală. Pe aeroport sunt destule locuri în care poți să o umpli.

De asemenea, aceeași regulă se poate spune că e valabilă și pentru mâncare. Este o metodă bună de a economisi bani, mai ales dacă este vorba despre alimente solide, cum ar fi un sandviș cu care poți trece relaxat prin controlul de securitate. Dacă mergi în străinătate este mai bine să termini proviziile până la prima destinație, deoarece unele țări interzic intrarea prin vamă cu alimente proaspete.

Alte sfaturi prețioase

Un alt sfat este acela că poți cumpăra mai ieftin online de la duty free. Unele companii aeriene au cataloage duty-free la bord, însă prețurile pot fi mai mari. Se poate cumpăra mai ieftin online, dacă îți faci timp să cauți.

Zilele în care biletele sunt mai ieftine ar putea fi marțea și miercurea, deoarece prețurile tind să fie mai mici după și înainte de weekend. Iar dacă ai disponibilitate, încearcă mai multe zile din calendar, în locul unei date fixe.

În ce privește mâncarea în timpul zborurilor, un sfat ar fi să aduci ceva de mâncare de acasă ori de la hotel înainte de îmbarcare. Altfel, ai fi nevoit să cumperi gustări din avion la prețuri mai mari.

Un alt sfat este să nu schimbi niciodată bani pe aeroport, întrucât cursurile de schimb pe aeroporturi sunt cele mai proaste. Așa că, mai indicat este să schimbi doar pentru transportul până în localitate, iar apoi să mergi la o bancă pentru a schimba bani.