Delia Matache, momente de panică în aeroport. Ce a pățit artista: ‘Lipsă de oxigen’

Delia Matache, momente de panică în aeroport. Ce a pățit artista: ‘Lipsă de oxigen’
Clipe de groază pentru Delia Matache la aeroport

Delia Matache, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, a trecut printr-un moment de panică în aeroport. Iubește foarte mult să călătorească, însă, în același timp, urăște aglomerația din aeroporturi.

Ce a pățit Delia Matache în aeroport

Artista a recunoscut că a avut o stare de anxietate și că mai are asemenea stări atunci când este oprită de fani pe stradă. Delia nu se simte deloc bine în spațiile închise sau aglomerate, iar de fiecare dată când ajunge într-un aeroport, mai ales dacă e plin, are stări de anxietate.

La cel mai recent zbor, artista a rămas surprinsă când a văzut ce se întâmplă în aeroport și a ținut să-i anunțe pe fanii săi că ceea ce se întâmpla acolo poate fi descris printr-un singur cuvânt: haos. Din cauza acestui lucru, Delia are stări de anxietate și senzație de respirație greoaie, nefiind adepta spațiilor aglomerate.

„Aeroportul plin. Haos. Lipsă de oxigen. Aoleu, vreau afară. Mi-o dă cu anxietate”, este mesajul transmis de Delia Matache fanilor.

Din fericire, artista a scăpat de tot haosul și a ajuns în avion, alături de iubitul ei. Bucuroasă că s-a terminat „aventura”, Delia a trecut la glume, spunând că cel mai bine ar fi să se mute la pădure, unde are liniște și pace deplină.

‘Unde mi-e private jet-ul? C ă n-a venit… Glumesc, n-am… Ok, nu glumesc! Am, dar mi-e frică cu el. N-are apă la ștergătoare și are in jigler înfundat… Doresc să mă mut în pădure, ce trebuie să fac?’, a mai scris Delia pe Instagram.

Câți bani îi datorează Delia Matache lui Dani Oțil

Dani Oțil a vorbit în direct despre faptul că Delia Matache în datorează o sumă de bani din urmă cu 8 ani. În cadrul emisiunii iUmor, prezentatorul TV a susținut un roast la adresa juraților. Când a venit rândul Deliei, Dani a spus că îi datorează 180 de lei, de pe vremea când filmau X Factor.

Artist i-ar fi furat o pereche de papuci Crocs, în valoare de 180 de lei, iar prezentatorul Tv nu a uitat de acest eveniment și a cerut „datoria” înapoi sau măcar altă pereche de papuci.

”Cu Delia am fost coleg mult timp. Puțină lume știe că Delia îmi este foarte datoare. (…) Nu știu dacă știți, dar dacă adunăm banii pe care Delia i-a făcut din concerte, din drepturi de autor, din concerte, de la „iUmor”, „X Factor”, banii din criptomonedele soțului, este cel mai bogat artist din România. Cu toate acestea, se bucură la doi crocși care au costat 180 de lei. Filmam pentru „X Factor” ultima oară când mi-am văzut crocșii”, a spus Dani Oțil, în timpul roastului.

Delia și-a amintit de faptul că a împrumutat perechea de Crocs și a spus că încă se afla în garderoba ei, însă nu are de gând să-i înapoieze, chiar dacă sunt oribili.

”Crocșii! I-am luat niște crocși, odată, pentru că eram în tocuri și nu mai puteam să merg. I-am cerut crocșii ca să ajung acasă în siguranță. Și m-a ținut minte. Erau oribili!”, a spus Delia Matache, în apărarea ei.