Cum face Larisa Drăgulescu pozele indecente de pe site-urile pentru adulți: ‘Tace și face’ EXCLUSIV

Cum face Larisa Drăgulescu pozele indecente de pe site-urile pentru adulți: ‘Tace și face’ EXCLUSIV
Cum face Larisa Drăgulescu pozele indecente de pe site-urile pentru adulți

Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, cel mai titrat gimnast al României, de care a divorțat în 2009, s-a recăsătorit, luna trecută, cu un bărbat care îi face toate poftele. Mai mult, acesta îi realizează toate fotografiile indecente, care mai apoi sunt postate pe conturi pentru adulți, contra cost. Larisa ne-a povestit, în exclusivitate pentru Playtech.ro, despre colaborarea lor, care le aduce bani frumoși.

Cum face Larisa Drăgulescu pozele indecente de pe site-urile pentru adulți

Larisa Drăgulescu și actualul său soț fac bani împreună din pozele blondinei postate pe site-urile pentru adulți. Astfel, cei doi au devenit parteneri în “afaceri”. Contactată de reporterii Playtech.ro, blondina ne-a mărturisit că cel de-al doilea soț nu iese din cuvântul ei:

“Soțul meu este fotograful personal de la ședințele mele. Nu zice nimic, doar tace și face! Nu se opune cu nimic din ceea ce fac eu, chiar îmi dă idei și sfaturi cum să iasă totul mai bine. Mă susține în tot ceea ce trebuie să fac”.

”Soțul meu mă lasă să țip când mă enervez, după care, mă calmez”

Pe lângă aceste declarații, care arată cine este cocoșul în casă, vedeta ne-a mai spus:

“Sunt împreună cu această persoană de patru ani, însă nu a fost o relație constantă, ne-am mai despărțit după care ne-am împăcat, eu am mai fost și cu altcineva, însă iată că am rămas cu el, așa a vrut Dumnezeu! În această perioadă mi-am dat seama că este alesul meu, ne completăm foarte bine. Mi-am așteptat viitorul soț 14 ani. Este un bărbat foarte calm, eu sunt vulcanică, lasă de la el când avem o discuție mai aprinsă. Mă lasă să țip când mă enervez, după care, mă calmez. Nu intervine în acele momente să pună paie pe foc să ne certăm și mai rău”.

Larisa Drăgulescu a lucrat într-un club de noapte din Germania

Larisa Drăgulescu a povestit recent, pentru Playtech.ro, cum și-a câștigat existența înainte de pandemie:

“Am lucrat în Dubai 2-3 ani, într-un club de noapte, apoi în Germania. Am fost playmate pentru revista Playboy România, chiar ultimul model al revistei la noi în țară. Acesta a fost încă un vis împlit. Mi-am dorit să apar în revista cu cele mai sexy și frumoase femei din lume, încă de pe vremea când eram căsătorită cu Marian. Familia mea m-a susținut în toate deciziile, așa că au fost foarte mândri de mine și au dat năvală să își achiziționeze revista. Din momentul acela am pozat nud în mai multe colaborări iar în noul meu proiect fanii mei au posibilitatea să își achiziționeze imagini sau video-uri nud cu mine, contra cost”.

Larisa are două copii, din primul mariaj, cu Marian Drăgulescu, pe Beatrice și Richard. Ea și Marian au fost căsătoriți în perioada 2006 – 2009.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI