Cum face bani Ileana Lazariuc după divorțul de fiul lui Ion Țiriac, de fapt. S-a aflat abia acum

Cum face bani Ileana Lazariuc după divorțul de fiul lui Ion Țiriac, de fapt. S-a aflat abia acum
Despărțirea discretă dintre Ileana și Ion Ion Țiriac, după 20 de ani

În 2019, departe de ochii lumii, unul din cele mai discrete cupluri, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac, divorța. După despărțirea legală, frumoasa Ileana Lazariuc se retrăgea din lumina blitz-urilor pentru o vreme. Rămasă singură și cu doi copii, bruneta este, în continuare, una din femeile fruumoase din showbiz-ul românesc.

Despărțirea discretă dintre Ileana și Ion Ion Țiriac, după 20 de ani

Timp de 20 ani, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au fost unul din cele mai frumoase cupluri, dar și foarte discret. În tot acest timp, Ileana Lazariuc i-a adus pe lume doi copii superbi. Cât despre divorțul celor doi, nu s-a știut nimic până în 2019 când cei doi au decis să facă anunțul. Erau deja despărțiți de ceva timp, dar discret cum îl știm, Ion Țiriac Jr. a fost cel care a dorit păstrarea secretului.

”Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum doi ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre.

Am dorit această perioadă de liniște și de discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri, fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate”, anunțau cei doi, dată în urmă cu 2 ani.

Ileana Lazariuc își câștigă existența singură

De atunci au trecut doi ani, iar frumoasa brunetă, Ileana Lazariuc, își ocupă timpul cu cei doi copii. Are apariții rare în mediul online, dar de fiecare dată când o face este ireproșabilă. Cât despre divorț, nici Ileana Lazariuc, nici Ion Ion Țiriac, nu au făcut alte declarații. Cea care a vorbit despre acest moment a fost mama brunetei, Anastasia Lazariuc.

”Ileana, fiica mea, e bine, e mama a doi copii. E cea mai frumoasă, că e copilul meu. Ei m-au atenţionat la timp de divorţ. Mult mai devreme decât a apărut în presă. Eram pregătită, nu am fost luată prin surprindere. Ileana e rebelă. Face întotdeauna tot ce-i spun eu să nu facă.

Din punctul acesta de vedere seamănă cu mine. Ileana l-a iubit pe Ion, de aceea a stat cu el, nu pentru altceva. Ea nici nu poate sta cu cineva pe care să nu-l iubească. Dar de realizat, vrea să se realizeze singură. Sunt convinsă că vă reuşi”, declara Anastasia Lazariuc.

O fire rebelă, așa cum o caracteriza mama ei, Ileana Lazariuc a reușit să-și întrețină existența singură, chiar dacă avea toți banii din lume. Încă din 2014, bruneta are afacerea ei cu ajutorul căreia își câștigă banii.

Pe atunci, Ileana Lazariuc își deschidea o afacere cu ajutorul căreia vindea obiecte vestimentare și accesorii de lux. Majoritate erau de fapt din garderoba personală, cu alte cuvinte obiecte de lux second-hand. E vorba de rochii, pantofi, genți, toate de firmă și care au costat zeci de mii de euro.

”Ideea a pornit din dressingul meu care devenise neîncăpător, dar cunoșteam de ceva timp acest model de business din alte țări”, a povestit Ileana Lazariuc despre afacerea ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI