03 oct. 2020 | 15:07

Adevărul despre divorțul dintre Ion Țiriac jr și Ileana Lazariuc. Detalii neștiute despre fiul lui Țiriac

Monden
Adevărul despre divorțul dintre Ion Țiriac jr și Ileana Lazariuc. Detalii neștiute despre fiul lui Țiriac
Ileana Lazariuc si Ion Tiriac jr. au doi copii impreuna

Adevărul despre divorțul dintre Ion Țiriac JR. și Ileana Lazariuc a ieșit la suprafață. De asemenea, s-au aflat detalii neștiute depsre fiul lui Ion Țiriac.

De ce a stat Ileana Lazariuc atâția ani cu In Țiriac Jr. Mama artistei a făcut dezvăluirea pe care o bănuia toată lumea

Anastasia Lazariuc îi insuflă fiicei ei că divorțul de Ion Țiriac Jr. nu este un capăt de țară, o învață să nu se enerveze pe acela care i-a fost soț, iar în acest timp îi este un real sprijin în creşterea celor doi copii, Alexandru şi Nicholas, pe care solista îi adoră.

Anastasia Lazariuc a făcut recent dezvăluiri despre divorţul anului 2019. ”Ileana, fiica mea, e bine, e mama a doi copii. E cea mai frumoasă, că e copilul meu. Ei m-au atenţionat la timp de divorţ, mult mai devreme decât a apărut în presă, eram pregătită, nu am fost luată prin surprindere.

Anastasia Lazariuc ii este alaturi fiicei sale, Ileana

Anastasia Lazariuc ii este alaturi fiicei sale, Ileana

Și anastasia Lazariuc a trecut printr-un divorț dureros

Pentru că şi eu am trecut printr-o despărţire, am încercat să o încurajez pe Ileana şi să-i spun că nu se termină lumea şi că viaţa merge mai departe. Totul e să rămână în relaţii civilizate”, a declarat Anastasia Lazariuc.

Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac, fiul omului de afaceri Ion Ţiriac, s-au căsătorit în vara lui 2009 şi au împreună doi copii, Alexandru (12 ani) şi Nicholas Noah (11 ani), de care bunica Anastasia este foarte ataşată.

Adevăratul motiv pentru care Ileana Lazariuc s-a căsătorit și a divorțat de Ion Țiriac Jr.

Eu cu nepoţii mei mă simt ca o prietenă pentru că tocmai acest lucru mă face să le fiu prietenă şi ei să se comporte cu mine ca cu o prietenă, să-mi spună secretele, să fie sinceri cu mine şi, de ce nu, pentru mine e a doua tinereţe că, cu siguranţă, în tinereţe, n-am ştiut să acord atâta atenţie copiilor mei şi acum acord atenţie nepoţilor”, a mai spus vedeta.

Anastasia Lazariuc a dezvăluit că fiica sa l-a iubit întradevăr pe Ion Țiriac. ”Ileana e rebelă. Face întotdeauna tot ce-i spun eu să nu facă. Din punctul acesta de vedere seamănă cu mine. Ileana l-a iubit pe Ion, de aceea a stat cu el, nu pentru altceva. Ea nici nu poate sta cu cineva pe care să nu-l iubească. Dar de realizat vrea să se realizeze singură. Sunt convinsă că vă reuşi”, a declarat Anastasia Lazariuc.

Fostul bărbat al Anastasiei Lazariuc a ales paharul în defavoarea ei

Anastasia la rândul ei a avut o viaţă demnă de telenovele. A divorţat de bărbatul care i-a făcut doi copii, pe Ileana şi Andrei, şi, în 1992, s-a mutat în România. Anastasia a fost căsătorită în Republica Moldova cu Gheorghe Crigănuţă, care a decedat în 2013.

Nu am avut parte de siguranţă, pentru că de fiecare dată atunci când am crezut s-a dovedit a fi o iluzie şi iarăşi am ajuns la concluzia că trebuie să mă bazez doar pe mine Ştiu că m-a iubit. Şi eu l-am iubit mult, dar nu puteam să mai trăiesc aşa. Am încercat tot ce s-a putut, dar, între mine şi pahar, el a ales paharul! Că mamă, a trebuit să lupt pentru copiii mei şi să le ofer un viitor. Ce femeie nu ar face acelaşi lucru? Eu nu am plecat pentru că mi-am dorit o carieră. Am vrut doar să am o familie, iar acest lucru nu a fost posibil”, a mai povestit Anastasia Lazariuc.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Click.ro
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Digi24
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record. Cine era John Jacob Astor
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Cel mai amenințat oraș din lume. Primul care poate fi distrus nuclear
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Capital.ro
Vitamina care te poate ajuta în procesul de slăbire | Sfaturi dacă te lupți cu kilogramele în plus
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Cine CÂȘTIGĂ alegerile în BUCUREȘTI. RĂSTURNARE de SITUAȚIE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro