Alina Sorescu, cea mai fericită femeie. Cum o răsfață soțul cântăreței, chiar de ziua ei de naștere

Alina Sorescu, cea mai fericită femeie. Cum o răsfață soțul cântăreței, chiar de ziua ei de naștere
Alina Sorescu este răsfățată de soț chiar de ziua ei de naștere

Alina Sorescu este foarte fericită. Cunoscuta cântăreața este extrem de răsfățată de soțul ei de ziua sa de naștere. Cum arată relația celor două vedete, după ce s-a zvonit că ar fi foarte aproape de o despărțire furtunoasă?

Alina Sorescu, răsfățată de soț de ziua sa de naștere

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu demonstrează tuturor că mariajul lor merge înainte, indiferent de zvonurile care ar indica o despărțire furtunoasă. Cei doi soți se bucură acum de ziua de naștere a solistei. Celebrul creator de modă nu putea să treacă rapid peste acest eveniment, așa că i-a făcut o declarație de dragoste de neuitat și i-a făcut câteva daruri mamei copiilor lor.

Alina a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani, iar soțul a răsfățat-o cum a știut mai bine. Mai exact, cu un buchet de 35 de trandafiri care simbolizează anii acesteia. Vedeta s-a pozat zâmbind cu buchetul în mână și radiind de fericire: ”My day ? #35 #14iulie. De ziua mea ? #35 #14iulie .Chiar și de la distanță #piciilusoreasca , părinții și bunicii lor sunt alături de mine! Vă mulțumesc pentru cei 35 de trandafiri! ?”, a scris Alina Sorescu pe Instagram.

La rândul lui, designer-ul a postat pe Instagram o fotografie cu el și fiicele sale, Raisa și Carolina. Mesajul din descriere cu siguranță a fost cel care a topit-o pe blondină, pentru că bărbatul și-a mărturisit iubirea în câteva rânduri.

Ce s-a întâmplat în relația lor?

Alexandru Ciucu a fost surprins în compania unei alte femei alături de care a petrecut ore bune. Fanii cuplului au rămas șocați de cele auzite, dar s-au liniștit odată ce ambii au infirmat zvonurile conform cărora ar divorța. De-a lungul timpului au mai existat speculații care au indicat faptul că aceștia au o relație deficitară și că cea care încă menține legătura strânsă este doar Alina.

Trăiesc în lumea mondenului de mic copil, de la patru sau cinci ani, şi am învăţat de mult timp că celebritatea nu e deloc uşor de dus pe umeri‘‘, a fost singura declarație a artistei, legată de acest subiect peste care se pare că s-a lăsat liniștea.

Cu toate astea, există încă multe semne de întrebare cu privire la ‘escapada’ lui Ciucu alături de o femeie într-un apartament unde au petrecut câteva ore bune. Cei doi au hotărât încă de la început să aibă o poveste de dragoste discretă și să nu își spele rufele în familie.