Cum au reacționat vecinii lui Meghan Markle, după ce s-a mutat împreună cu Harry și Archie în Canada

Meghan Markle și Prințul Harry, urmăriți peste tot de jurnaliști

Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat în North Saanich, o stațiune balneară din sudul Insulei Vancouver, Canada. Jurnaliști din întreaga lume au mers după ei pentru a surprinde modul în care se acomodează foștii membri ai Casei Regale a Marii Britanii, iar vecinii celor doi sunt nemulțumiți de prezența presei și cer să fie lăsați în pace.

Meghan Markle și Prințul Harry, urmăriți peste tot de jurnaliști

„Sunt mândră că oamenii din comunitatea noastră au respectat dreptul la intimitate al ducilor. Nimeni nu a încercat să-i spioneze pe noii noștri vecini. Sunt foarte încântată că au venit aici și sper că își vor găsi liniștea”, a declarat o vecină, în timp ce o altă localnică s-a arătat nemulțumită de prezența presei și le-a cerut jurnaliștilor să îi lase în pace pe cei doi.

Jurnaliștii au încercat să obțină mai multe interviuri de la vecinii foștilor membri ai Casei Regale a Marii Britanii, însă aceștia nu au vrut să vorbească.

O nouă lovitură pentru Meghan și Harry, după mutarea în Canada. Au pierdut sute de milioane de dolari

„Faptul că ei au ales să vină aici este o adevărată onoare. Dar prezența lor a creat o adevărată isterie în rândul presei. Niciunul dintre noi nu se bucură de această situație. Cred că ar trebui să îi lăsăm în pace, să-și trăiască viețile”, a mai spus o persoană.

„Orașele mici nu sunt obișnuite cu o astfel de frenezie. E foarte bine că se apără și că vor să se distanțeze de monarhie. Meghan îmi amintește mult de prințesa Diana”, a mărturisit o studentă.

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că vor da în judecată persoana care a publicat imaginea cu ducesa de Sussex în timp ce îl ține în brațe pe Archie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI