Cum au reacționat copiii Adrianei Bahmuțeanu când au aflat că mama lor s-a logodit. Nici ea nu se aștepta

Cum au reacționat copiii Adrianei Bahmuțeanu când au aflat că mama lor s-a logodit. Nici ea nu se aștepta
Cum au reacționat copiii Adrianei Bahmuțeanu când au aflat că mama lor s-a logodit.

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit la biserică cu iubitul ei, George. Vedeta de televiziune a declarat că este foarte fericită de noua etapă din viața ei și a dezvăluit și care a fost reacția copiilor ei, Eduard și Maximus, din căsnicia cu Silviu Prigoană, când au aflat de decizia mamei lor. În prezent, copiii Adrianei Bahmuțeanu locuiesc cu tatăl lor, omul de afaceri Silviu Prigoană.

Cum au reacționat copiii Adrianei Bahmuțeanu când au aflat că mama lor s-a logodit

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu iubitul ei, pe nume George. Conform dezvăluirilor sale, vedeta a primit și binecuvântarea celor doi copii ai săi, Eduard și Maximus. Cei doi au fost de acord cu nunta mamei lor, ba chiar au spus că vor să participe la eveniment. Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit ce reacție au avut fiii ei:

„Foarte bine, să știi că s-au bucurat, chiar i-am întrebat ce părere ar avea dacă m-aș căsători și au zis că ar fi foarte tare ideea și că abia așteaptă să vină la nuntă. Deci le-a plăcut”.

Eduard și Maximus sunt fiii Adrianei Bahmuțeanu din căsnicia cu omul de afaceri Silviu Prigoană. Ei locuiesc cu tatăl lor, studiază limbi străine și fac sport.

Cine este viitorul soț al Adrianei Bahmuțeanu

Și George Steven, viitorul soț al Adrianei Bahmuțeanu, are un copil, care, de asemenea, a fost de acord cu căsătoria tatălui. Bărbatul trăiește în SUA din anul 1999, lucrează în domeniul imobiliarelor. Acesta a povestit că a cunoscut-o pe Adriana Bahmuțeanu în urmă cu doar câteva luni, iar cea care le-a făcut cunoștință a fost celebra prezicătoare, Carmen Harra.

„Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra, din California, pe care o cunosc de 14 ani. Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte. Aşa am simţit amândoi că „It is the right thing”, este un sentiment comun…”, a declarat George Steven la România TV.

Adriana Bahmuțeanu și viitorul soț au mari planuri împreună. Ei doresc să organizeze cât mai curând cununia civilă și să devină părinți.

„Asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună (…). Cu familia, cu nașii și cu prietenii apropiați. Și la nași a fost la fel, ei s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede și noi la fel. O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație.

Nu s-a schimbat nimic, decât că azi am avut emoții. Da, aș avea răbdare, asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece, dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noști să-l creștem pe cel mic”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Antena Stars.