Câte mii de lei a dat Adriana Bahmuțeanu pentru operația la nas. Acum respiră fără probleme! EXCLUSIV

Câte mii de lei a dat Adriana Bahmuțeanu pentru operația la nas. Acum respiră fără probleme! EXCLUSIV
Ce suma de bani a dat Adriana Bahmuteanu pe operatia la nas

Adriana Bahmuțeanu poate „răsufla ușurată” după ce a trecut cu bine peste operația la nas, de la începutul lunii. În prezent nu doar că respiră bine, dar s-a și recuperat complet și-și face planuri de vacanță. Vedeta TV își dorește să ajungă în Zanzibar și, ne mai spune aceasta, în prezent nu simte nevoia unei noi emisiuni tv întrucât este mulțumită de proiectul online, pe care-l are.

Adriana Bahmuțeanu, la aproximativ o lună după operația la nas. „M-am recuperat complet, nu am nicio interdicție. „Vreau să ajung în Zanzibar”

La începutul lunii iunie, Adriana Bahmuțeanu a suferit o intervenție chirugicală la nas, noninvazivă, într-o clinică privată, întrucât nu putea să respire.

După doar o jumătate de oră, cât a durat procedura, vedeta a plecat acasă, iar în prezent, potrivit propriilor sale mărturisiri, se simte foarte bine și s-a recuperat complet.

„Nu respiram bine și am amânat această intervenție din cauza pandemiei. Acum mă simt bine. M-am recuperat, nu mai am niciun fel de probleme și nici de interdicții.”, a declarat aceasta pentru playtech.ro.

Intervenția chirugicală a costat-o pe vedetă mult mai puțin decât se aștepta, mai precis 1200 de lei.

Motivul pentru care nu-și dorește o emisiune tv

Adriana Bahmuțeanu a dispărut de o perioadă de timp de pe micul ecran, ca și prezentatoare a unei emisiuni TV. Aceasta nu-ș dorește însă nicidecum o revenire în forță pentru că, ne spune ea, este mulțumită cu proiectul online pe care-l are, care nu-i îngrădește alte activități și nici nu o ține legată de un studio.

„Am emisiunea mea momentan online și-mi place foarte mult, nu vreau să mă agit. Vreau să călătoresc, emisiunea o pot face și de la Sighetu Marmației, de oriunde, pe telefon, îmi e foarte bine așa. Nu-mi trebuie altceva, să stau legată de un loc.”, ne-a mai spus aceasta.

Fosta prezentatoare tv nu ne-a ascuns însă nici faptul că-și dorește să ajungă în Zanzibar: „Încă nu am stabilit exact unde voi merge în concediu, săptămâna viitoare o să mă hotărăsc. Dar îmi doresc să ajung în Zanzibar”.

Își menține tenul frumos cu ulei de măsline

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit, de fiecare dată când a avut ocazia, că nu se uită la bani atunc când investește în imaginea sa. Vedeta are mare grijă, în același timp, de tenul său.

„Mă ajută și mama natură. Merg la cosmetică o dată pe lună, mă dau cu cremă și cu ulei de măsline. Nu mă culc niciodată machiată. Ca oricine, și eu am avut probleme cu tenul, la un moment dat, dar le-am rezolvat”, ne-a mai spus aceasta.

Altfel, în perioada pandemiei, Bahmu a făcut mai multe cursuri de dezvoltare personală și a obținut mai multe diplome. Ea intenționează chiar, ca pe viitor, să-și deschidă și un cabinet de terapie individuală.

Comunică doar în scris cu fostul soț

Între 2003 și 2015, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au divorțat de cinci ori, după ce fuseseră căsătoriți, ca la carte, tot de atâtea ori.

Dacă nu au reușit niciodată „să funcționeze ca un cuplu”, așa cum s-a plâns însăși Adriana Bahmuțeanu, pare ca „rețeta” să se aplice și atunci când vine vorba despre relația dintre ei post-divorț.

În prezent, cei doi comunică doar în scris în ceea ce-i privește pe cei doi băieți pe care-i au, care locuiesc cu tatăl lor. Potrivit deciziei judecătorești, vedeta tv are program cu orele în care are voie să vorbească telefonic cu copiii săi.