Cum au fost surprinși Delia și Mihai Bendeac în pauzele de la iUmor. Până și Smiley s-a amuzat copios

Cum au fost surprinși Delia și Mihai Bendeac în pauzele de la iUmor. Până și Smiley s-a amuzat copios
Cum au fost surprins Delia si Mihai Bandeac in pauzele de la filmarile iUmor

Ce te faci atunci când ai prea multe filmări și simți nevoia de o pauză de câteva minute, ca să te amuzi? Simplu, intri pe TikTok și participi la diferite provocări. Cum au fost surprinși Delia și Mihai Bendeac în pauzele de la iUmor. Până și Smiley s-a amuzat copios de clipurile celor doi prieteni. Momentele au fost apreciate de milioane de fani.

Cum au fost surprinși Delia și Mihai Bendeac în pauzele de la iUmor

Mihai Bendeac și Delia s-au întors la masa juriului de la iUmor și sunt gata de noi provocări în sezonul 10 al celui mai așteptat show de umor, care începe duminică, 14 februarie, la Antena 1. Dar te-ai întrebat vreodată ce fac jurații în culise, atunci când iau o pauză de la filmări? Ei bine, am găsit răspunsul. Nu știm de Cheloo, dar în ceea ce o privește pe Delia, frumoasa artistă a devenit o fană înfocată a aplicației TikTok, acolo unde postează diverse clipuri amuzante, spre deliciul admiratorilor săi.

Clipurile sunt urcate și pe Instagram, acolo unde cele două milioane și jumătate de persoane care o urmăresc pe faimoasa blondină urmăresc cu sufletul la gură de fiecare dată când Delia acceptă renumitele challenge-uri de pe aplicație, improvizează dialoguri, momente amuzante sau dansuri haioase, în dulcele ei stil caracteristic.

De ceva timp încoace, Delia l-a „corupt” și pe bunul ei prieten și coleg de juriu Mihai Bendeac să apară alături de ea, în diferite ipostaze, care mai de care mai amuzante. Reacțiile internauților sunt 90% pozitive, iar toți îi felicită pentru nonconformism și simțul dezvoltat al umorului. Ultimul videoclip în care Delia și Mihai Bendeac fac renumitul challenge #turnaround le-a amuzat pe multe vedete, printre care și Smiley, Sorana de la ASIA și Geanina Ilieș. În clip, Delia nu se poate abține din râs, spre deosebire de Bendeac, care nu iese din pielea personajului.

Ce noi surprize îi așteaptă pe români în sezonul 10 iUmor

Cel de-al zecelea sezon al emisiunii iUmor se anunță a fi cel mai spectaculos și mai neobișnuit de până acum. Încă din prima zi de filmare, prezentatorii și jurații show-ului au fost întâmpinați cu mici surprize, pe platoul de la iUmor. Cabina prezentatorilor Șerban Copoț și Dan Bandea s-a transformat într-o sală imensă de jocuri, în care atât cei doi cât și jurații Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se pot distra sau relaxa, în pauzele de la filmări, profitând de facilități precum mese de foosball, coș de baschet, jocuri de societate, kendama și un joc video clasic.

„Ce tareeee! Adică noi aici, în paradisul acesta stăm?! 999.000 de jocuri! S-ar putea să nu mai filmăm nimic!”, a declarat Șerban Copoț, în timp ce Dan Badea testa coșul de baschet, conform a1.ro.

„De când mi-am dorit așa ceva! E cel mai bun lucru care s-a întâmplat la iUmor! Dar trebuie să le și păstrăm așa”, a completat Mihai Bendeac pentru sursa citată.

Sursă foto – a1.ro