Delia, indignată peste măsură. Ce a pățit celebra cântăreață: ‘Pute tot, nu se poate’

Delia, indignată peste măsură. Ce a pățit celebra cântăreață: ‘Pute tot, nu se poate’
Delia este revoltată de condițiile din vacanță

Delia este cunoscută pentru escapadele sale în toate colțurile lumii, îndeosebi atunci când agenda îi este goală. Cum anul acesta a fost mai mereu așa, a profitat de timpul liber și a zburat în mijlocul naturii. Însă, în paradis a avut parte și de câteva ambuteiaje, pe care cântăreața le-a devoalat pe rețelele de socializare.

Delia, indignată de condițiile din vacanță. Și-a spus primele impresii pe Internet

Solista s-a arătat revoltată de condițiile rele pe care le-a întâlnit în cea mai recentă vacanță, prezente atât în hotelul în care este cazată, cât și în restul stațiunii. Ea a fost dezgustată de mirosul de aer, pe care l-a comparat cu cel al unui calan.

„Nasolia asta, plină de …n-ai cum cu hotelul ăsta. Superb, poveste, vis. Mi-am adus aminte, aici este frumos ca să vii să faci poze și să pleci. Resortul e minunat în imagini, groaznic în rest. Pute a canalizare și a nu știu a ce, e o mlaștină. Sun țânțari, pute și la capitotlul curățenie stau foarte prost. Nu le place curățenia. Pozele la apus din esturile alea și toată vegetația din zona aia ca design arată foarte bine, adică cine a făcut aia și-a făcut treaba, dar pe mentenanță, asta e altă problemă”, a povestit artista pe Instagram.

„Apa e foarte mișto, e apa pe care mi-am dorit-o. Nu vă mai dau niciun sfat, mergeți să vă plimbați une vreți. Dacă vreți să încercați Mexic, mergeți în Mexic. Nu îmi pasă, nu vă mai zic nimic. E bine, e rău, nu vă mai arăt nimic. Unii se supără că de ce zic de rău de Cancun, că de ce zic nasoale de Tulum de alea, de alea. Zic că sunt sinceră și vă zic că poate, nu știu…Am zis că nu mai zic nimic, dar îmi vine să zic acum. Puteam să pun doar locurile drăguțe, să pun locurile superbe filmat din unghiuri drăguțe”, a mai spus ea.

Începutul de carieră

Delia nu a fost Delia de la punctul zero, ci a fost ”N&D”, adică Nick și Delia. Cel care se remarca de regulă din cuplul lor era Nick, care se împiedica și cădea deseori pe scenă. Pe de altă parte, Delia era o puștoaică plăcută, blondă, voluptoasă, cu ochi pătrunzători. Deși începutul nu a pus-o atât de mult în valoare, evoluția ei a fost fulminantă.

Urmăriți Playtech.ro și pe