Cum arătau Pavel Bartoș și Smiley în 2010, la prima ediție Românii au Talent. Abia îi mai recunoști FOTO

Cum arătau Pavel Bartoș și Smiley în 2010, la prima ediție Românii au Talent. Abia îi mai recunoști FOTO

Vedetele PROTV s-au schimbat mult, odată cu trecerea anilor. Echipa formată din Pavel Bartoș și Smiley este îndrăgită de către publicul român, iar în prezent nu mai seamănă prea tare cu cei urmă cu un deceniu. Atunci când debuta emisiunea Românii au Talent, cei doi erau deja celebri, însă și-au consolidat și rolul pe scena televiziunii.

Cum arătau Pavel Bartoș și Smiley în 2010, la prima ediție Românii au Talent

Spectatorii români au putut urmări în seara de vineri, pe 7 februarie, prima ediție din show-ul concurs, în care au existat numeroase momente surprinzătoare.

Înainte de prima ediție din sezonul 10 al Românii au Talent, Pavel Bartoș a postat o imagine emoționantă, pe contul său de Instagram. Cunoscutul prezentator i-a mulțumit colegului său de show pentru clipele inedite în care i-a fost alături, dar și celor din public. Pentru că ediția din 2020 este una care marchează un deceniu din show-ul de la PROTV, simpaticul actor a dorit să marcheze momentul într-un mod unic. A fost vorba și despre o poză cu cuplul de prezentatori, din urmă cu 10 ani, pe care Pavel Bartoș a postat-o pe rețlele sociale. În mod vizibil, aceștia sunt cu mult schimbați în prezent, având trăsăturile cu mai pronunțate, față de imaginea din 2010.

Cum arătau Pavel Bartoș și Smiley în 2010, la prima ediție Românii au Talent. Abia îi mai recunoști FOTO
Pavel Bartoș a publicat imaginea din urmă cu un deceniu, alături de colegul său de emisiune, Smiley

Abia îi mai recunoști pe prezentatori

„Este o fotografie din 2010 , de la primul sezon de Românii au Talent! Eram frumoși, năbădăioși și foarte, foarte tineri! În timp am devenit și mai frumoși, mai năbădăioși și am rămas tineri! Așa o fi? Sper! Cert este că suntem al naibii de buni prieteni și iubim tare mult ceea ce facem! Faptul că în această seară începe sezonul cu numărul zece, ne confirmă că ceea ce facem, facem bine și că vă este drag de noi! Nouă ne este! Să ne țineți pumnii! Îți mulțumesc, dragă prieten, pentru toate câte ni s-au întâmplat și pentru toate câte o să ni se mai întâmple! #un10perfect”, a fost mesajul lui Pavel Bartoș, care a însoțit fotografia de pe Instagram.