Cum arătau Andra și Smiley, în primul sezon de la Românii au Talent. Când a început emisiunea de la PRO TV

Cum arătau Andra și Smiley, în primul sezon de la Românii au Talent. Când a început emisiunea de la PRO TV
Cum arătau Andra și Smiley, în primul sezon de la Românii au Talent. Când a început emisiunea de la PRO TV

Emisiunnea ”Românii au talent” a ajuns la sezonul 10, dar oare câți dintre voi își mai amintesc de debutul acestui show de la Pro TV, dar și cum arătau jurații și prezentatorii.

Cum arătau Andra și Smiley, în primul sezon de la Românii au Talent

Show-ul ”Românii au Talent” a ajuns la #un10perfect, astfel că publicul are așteptări mari de la cel mai iubit proiect de divertisment din România, difuzat în fiecare vineri seara, de la ora 20:30. Pentru cei care nu-și mai amintesc, emisiunea a debutat la postul de televiziune PRO TV în februarie 2011. Au trecut, așadar, nouă ani de atunci. Se știe că proiectul este o franciză ”Got Talent”, un program de televiziune concurs reality television, dezvoltat de compania britanică Simco Limited.

Încă de la debut ei, emisiunea îi are ca gazde pe Smiley și Pavel Bartoș, extrem de schimbați și ei de anii care au trecut, așa cum puteți vedea în video-ul de mai jos.

Juriul a suferit modificări

Între timp, juriul a suferit modificări, iar dacă la început erau trei personalități la masa juriului, acum sunt patru: Andra, Florin Călinescu, Mihai Petre și Andi Moisescu. Marele premiu este în valoare de 120.000 de euro, iar de amintit este faptul că prima emisiune a stabilit un record absolut în domeniul emisiunilor de divertisment în România, cu peste 4 milioane de telespectatori din întreaga țară care au urmărit emisiunea.

Apoi, Pro TV a păstrat și în sezonul 2 aceleași elemente avute în sezonul 1, asta însemnând componența juriului și prezentatorii. Iar la prima ediție din sezon, emisiunea a avut o audiență chiar mai mare decât în sezonul precedent, înregistrând 21,8 puncte de rating în comparație cu 18 puncte în aceiași perioadă a sezonului trecut.

Iar audițiile au fost extinse la încă două orașe, și anume, Iași și Craiova, pe lângă orașele din primul sezon: Constanța. Timișoara, București și Cluj- Napoca.