EXCLUSIV Ce salariu are Mihai Petre la Românii au Talent. PRO TV îi dă mult mai puțini bani decât Mihaelei Rădulescu

EXCLUSIV Ce salariu are Mihai Petre la Românii au Talent. PRO TV îi dă mult mai puțini bani decât Mihaelei Rădulescu
Cu câți bani îl plătește PRO TV pe Mihai Petre

Este campion al României la dans sportiv și a ajuns celebru după ce a fost ales ca jurat al emisiunii “Dansez pentru tine” (Dansez pentru tine), poziție pe care a reușit să și-o păstreze de la începutul până la sfârșitul difuzării emisiunii.  De la începutul anului 2019, dansatorul s-a întors pe micile ecrane, tot la PRO TV, înlocuind-o pe Mihaela Rădulescu din postura de jurat al emisiunii “Românii au Talent”. Pe atunci, surse din interiorul postului spuneau că înlocuirea vedetei este una pur financiară, Mihaela fiind cea mai bine plătită vedetă a show-ului, cu 250.000 euro pe sezon.

Ce salariu are Mihai Petre la Românii au Talent

Deși se așteptau ca înlocuirea să aibă consecințe asupra ratingului emisiunii, se pare că Mihai Petre a fost primit cu brațele deschise de fanii emisiunii de diverisment, care continuă să se numere și acum printre cele mai difuzate show-uri din România. Carismatic, mereu cu zâmbetul de buze, dar extrem de exigent și de rațional, Mihai Petre are un capital bun de imagine în rândul telespectatorilor, mai ales după rolul interpretat în telenovela “Iubire și onoare”, difuzat de Acasa TV în urmă cu trei ani.

Impact.ro a aflat că diferența de salariu dintre Mihaela Rădulescu și Mihai Petre este una de-a dreptul colosală. Astfel, surse din interiorul postului ne-au măturisit că celebrul dansator ar avea un onorariu de aproape nou ori mai mic decât al focoasei brunete. Mai exact, ar fi vorba de 30.000 euro pe sezon.

Vedetele de la Românii au Talent, salarii de aproape 1 milion de euro pe sezon!

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Florin Călinescu și Smiley se numără printre cele mai bine plătite vedete de la “Românii au Talent”, cei doi încasând fiecare peste 200.000 euro pe sezon. Dacă adunăm onorariul celor două vedete cu ale Andrei, Andi Moisescu și al lui Pavel Bartoș, este simplu de dedus faptul că PRO TV scoate peste 1 milion de euro pe sezon pentru salariile juraților și ai celor doi prezentatori.

Urmăriți Playtech.ro și pe