Românii au Talent Live, pe Pro TV. Cele mai tari momente din ediția de vineri, 3 aprilie

Românii au Talent Live, pe Pro TV. Cele mai tari momente din ediția de vineri, 3 aprilie
Emisiunea Românii au talent de pe Pro Tv - ediția de vineri 3 aprilie.

Show-ul de televiziune Românii au talent a ajuns la sezonul cu numărul 10, care a debutat pe data de 7 febriarie. Ediție de ediție concurenții vin cu surprize care mai de care mai interesante.

UPDATE: Siena Vuscan, născută din părinți români în San Francisco, a trăit în ultimii ani în China și este pasionată de cultura din această țară. Ea a reușit să o lase pe Andra fără cuvinte, obținând cel de-al 9-lea golden buzz în emisiunea de la PRO TV.

Siena Vuscan este pasionată de cultura chineză
Siena Vuscan este pasionată de cultura chineză

UPDATE: Un grup de balet format din copii a topit inimile juriului de la Românii au Talent. Printre toate fetițele s-a prezentat și un băiețel, care a recunoscut că nu vrea să se facă balerin, ci constructor.  Cel care le-a frânt aripile în zbor a fost Mihai Petre, care a votat NU. Au trecut în etapa următoare cu 3 de DA.

UPDATE: Chișinău Youth Orchestra, o trupă de 25 de instrumentiști, a obținut 4 de DA cu un tribut adus trupei Carlas Dreams.

UPDATE: Olivia Alexandru i-a lăsat cu gura căscată pe toți cei patru jurați cu o melodie interpretată perfect. Are 14 ani și a plecat cu 4 de DA! ”Pentru mine, ești numărul preferat din categoria muzică”, a spus Mihai Petre.

Emisiunea Românii au Talent de pe Pro Tv – ediția de vineri 3 aprilie

Ediția Emisiunii Românii au talent de vineri 27 martie, a condus topul audiențelor, având priză la toate segmentele de public. Show-ul a înregistrat un rating de 17.2 puncte și 45,2% share printre persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 49 ani. Aceste cifre sunt de patru ori mai mari decât ale televiziunii aflată pe locul al doilea.

Spectacolul Românii au talent a fost urmărit de un număr de 3.2 milioane de telespectatori din întreaga țară. Cea mai mare audiență a fost înregistrată la 21:12, când un număr de 3.9 milioane români au urmărit show-ul.

Mihai Petre la al nouălea Golden Buzz

El a fost impresionat de foșii elevi ai Nadiei Comăneci. Show-ul Românii au talent de vineri seară a fost unul de excepție, un cuplu de dansatori reușind să îl impresioneze pe Mihai Petre. Noii concurenți au avut șansa să-și demonstreze munca și pasiunea.

Nu toți concurenții au fost la înăltime dar Andi Moisescu a știut să îi motiveze într-un stil diplomat:

„Viața e un șir lung de victorii și înfrângeri. Din înfrângeri… înveți”.

Cei mai talentați concurenți și-au arătat valoarea

Pentru concurenții care au reușit să impresioneze Andra a avut numai cuvinte de laudă:

„este important să-ți placă ceea ce faci, să fie din inimă”

Duo Maintenant, echipa formată din Ludivine Furnon și Nicolas Besnard

Echipa Duo Maintenant a surprins juriul prin tehnica lor impecabilă, făcând-ul pe Mihai Petre să se ridice în picioare la numărul lor. Ei au avut unul dintre cele mai sensibile și antrenante momente.

 „Sunteți cuplul perfect. A fost un moment de măiestrie cum nu ți-e dat să vezi”

Trupa Duo Maintenant.
Emisiunea Românii au talent de pe Pro Tv – ediția de vineri 3 aprilie.

Numărul celor de la Duo Maintenant apreciat și de ceilalți jurați

Ceilalți membri ai juriului au aprecit momentul celor de l Duo Maintenan ca fiind unul perfect, mai exact #un10perfect. Florin Călinescu a apreciat despre acest număr:

„Aș vrea să iau caseta, să mă uit să văd dacă găsesc o imperfecțiune. Excepțional!”

O concurentă de numai 9 ani a impresionat pentru pasiunea ei pentru haltere

O concurentă de numai 9 ani, pe nume Amelia Călin a participat la Românii au talent pentru că și-a dorit să fie mai cunoscută în lume. Înainte de pasiunea ei pentru haltere, aceasta a încercat mai multe sporturi însă a fost atrasă de acest sport dur, în defavoarea celorlalte.

„Era puțin greu la început. Am încercat bara mică, am pun greutăți treptat și m-am dezvoltat.”

Urmăriți Playtech.ro și pe