Cum arată vila uriașă a lui Liviu Dragnea, din localitatea natală. Oamenii sunt șocați când văd asta

Cum arată vila uriașă a lui Liviu Dragnea, din localitatea natală. Oamenii sunt șocați când văd asta
Cum arată vila uriașă a lui Liviu Dragnea, din localitatea natală. Oamenii sunt șocați când văd asta

Fostul lider al social-democraților a moștenit casa părinților lui, care este situată în satul Pleaşov , din comuna Saelele, județul Teleorman, acesta fiind și locul în care a copilărit fostul politician.

Cum arată vila uriașă a lui Liviu Dragnea, din localitatea natală

Liviu Dragnea a moștenit o avere de la părinții săi, mai exact un o casă la țară, în satul natal al părinților săi. Tatăl lui Liviu Dragnea, Dumitru a murit în 2004, la vârsta de 73 de ani, iar mama sa, Stanca, a murit în 2001, la 70 de ani. După decesul acestora, fostul lider PSD a moștenit în întregime proprietatea din satul părinților lui. Imobilul a fost renovat în urmă cu câțiva ani, la puțin timp după preluare. La aceste activități au contribuit sătenii din Pleașov, inclusiv fratele lui Liviu Dragnea, Viorel, care s-a stins din viață în anul 2013. Totodată, și cesta din urmă primise în acte casa părintească de la Liviu, pe 25 octombrie 2010, printr-un act de donație, scriu jurnaliștii de la Kanal D. Din păcate în fața casei se află mai multe gunoaie, care contrastează cumva cu proprietatea. Potrivit aceleeași surse, casa ar fi una foarte elegantă și renovată cu mult bun gust, deși nu există fotografii din interior care să ateste acest lucru.

Cum arată vila uriașă a lui Liviu Dragnea, din localitatea natală. Oamenii sunt șocați când văd asta
Cum arată vila uriașă a lui Liviu Dragnea, din localitatea natală. Oamenii sunt șocați când văd asta (FOTO: KANAL D)

Oamenii sunt șocați când văd asta

Casa a fost renovată timp de câțiva ani, la renovare contribuind și fratele lui Dragnea, Viorel, care a murit în 2013. Viorel Dragnea primise în acte casa părintească de la Liviu, pe 25 octombrie 2010, printr-un act de donație. La o primă vedere asupra imobilului se poate vedea curtea uriașă, încărcată de pomi frunctiferi. Aceștia încadrează corpurile vilei de astăzi, foarte elegantă și construită cu bun gust pe locul vechii case părintești iar la nici 100 de metri se află un teren de sport, inaugurat în ultimii ani, iar drumul care face legătura cu șoseaua principală este de o calitate superioară. Având în vedere ca Liviu Dragnea este la închisoare, iar fratele nu mai este în viață, în acest moment casa este locuită în prezent de o nepoată a politicianului. Casa s-a degradat și a ajuns în derizoriu de mulțimea de gunoaie de la poartă, peturile, ambalajele și sacii menajeri aruncați stricând substanțial imaginea de ansamblu.

Liviu Dragnea își ispășește pedeapsa care se ridică la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.Liviu Dragnea se confruntă cu tot mai multe probleme după ce a intrat în spatele gratiilor. Procurorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins mai multe cereri înaintate de el. Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea s-a făcut mediator pentru a-l putea vizita mai des pe fostul lider PSD la Penitenciarul Rahova. Relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase a început în 2013. În urmă cu doar trei ani Liviu Dragnea a făcut pasul cel mare și-a cerut iubita în căsătorie. El a declarat atunci că urmează să stabilească data la care va avea loc nunta, însă evenimentul nu a mai avut loc din cauza încarcerării fostului politician.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI