Impact.ro: Dezvăluiri în premieră despre ”socrii” lui Liviu Dragnea. Sunt mai tineri decât fostul lider PSD

Impact.ro: Dezvăluiri în premieră despre ”socrii” lui Liviu Dragnea. Sunt mai tineri decât fostul lider PSD
Impact.ro: Dezvăluiri în premieră despre ”socrii” lui Liviu Dragnea. Sunt mai tineri decât fostul lider PSD

Relația dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase a reușit să uimească pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât închisoarea pe care o efectuează fostul lider PSD nu a reușit să-i despartă, aceștia reușind să se întâlnească în mod constant. La fel de mirați au fost și părinții Irinei, atunci când cei doi au decis să formeze un cuplu.

Impact.ro: Dezvăluiri în premieră despre ”socrii” lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a început relația cu Irina Tănase în urmă cu șapte ani. În urmă cu trei ani, Liviu Dragnea și-a cerut iubita mai tânără în căsătorie. La vremea respectivă, el a declarat că urmează să stabilească data la care va avea loc ceremonia oficială a consemnării căsătoriei lor, dar evenimentul nu a mai avut loc din cauza acestei condamnări definitive a fostului politician.

În 2019 însă, relația dintre cei doi nu s-a destrămat, continuând și astăzi, în ciuda faptului că părinții Irinei au fost de-a dreptul sceptici cu privire la relație. Din sursele Impact.ro reiese faptul că părinții Irinei Tănase sunt deranjați de faptul că iubitul ei este mai mare cu 30 de ani decât fiica lor și mai puțin de faptul că este iubita unui condamnat, care a încălcat legile.

Părinții Irinei nu au fost de acord cu relația

„Nu au fost deloc de acord. Tatăl Irinei este mai mic decât domnul Dragnea, care are 57 de ani. Ce părinte ar fi de acord că față lor să umble cu o persoană cu 30 de ani mai mare? În timp, au înțeles că nu au ce face, că nu este alegerea lor. Dar nu au sufletul împăcat”, au declarat surse anonime pentru Impact.ro.

Recent, Irina și-a reconfirmat iubirea pentru Liviu Dragnea prin faptul că a devenit mediator pentru a-l putea vizita cât mai des pe acesta la penitenciarul Rahova.
În prezent, Liviu Dragnea își ispășește pedeapsa de trei ani și șase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Acesta a depus mai multe cereri de anulare a pedepsei, dar fără un rezultat favorabil.