Veste cumplită pentru Liviu Dragnea! Ce riscă acum, după ce și-a tăiat mâna cu flexul

Veste cumplită pentru Liviu Dragnea! Ce riscă acum, după ce și-a tăiat mâna cu flexul
Veste cumplită pentru Dragea, după ce și-a tăiat mâna cu flexul

Se pare că accidentul lui Liviu Dragnea va lăsa urme adânci. Ce se întâmplă cu fostul președinte al Partidului Social Democrat și ce veste cumplită a primit acesta după ce a fost consultat, după operație.

Ce riscă Dragnea, după ce și-a tăiat mâna cu flexul?

Se pare că Dragnea a avut parte de un moment mai delicat. Fostul președinte al Partidului Social Democrat a suferit o operație la mână în cursul zilei de ieri. Surse din apropierea acestuia au susținut că se află în continuare în secția spitalului penitenciarului unde se află închis din cauza acuzațiilor care i se aduc în dosarul angajărilor fictive. Bărbatul a avut un accident – s-a tăiat destul de grav, atingându-și un tendon.

„Se află în secția spitalului penitenciarului. Este ok, însă tăietura a fost una gravă pentru că a atins un tendon. Dacă nu a fost operat corect și la perfecție, poate rămâne cu disfuncție motorie, adica ar putea să nu își mai poată mișca mâna cum trebuie. Momentan trebuie sa se vindece operația, apoi va urma o perioadă mai lungă de recuperare, adica fizioterapie. Să sperăm ca nu va fi necesară o altă operație”
Sursa din apropierea lui Dragnea (Sursa: impact.ro)

Veste cumplită pentru Dragnea, după ce s-a tăiat cu un flex
Veste cumplită pentru Dragnea, după ce s-a tăiat cu un flex

Dragnea s-a accidentat la atelierul auto

Amintim că iubitul Irinei Tănase s-a accidentat în timp ce lucra în atelierul auto al Penitenciarului Rahova. Flavia Teodosiu, avocata sa, a susținut, pentru mediafax.ro, că fostul președintel PSD s-a tăiat pentru că a sărit un flex, când repara ușa de la o dubă.

Dragnea se află în Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat în luna mai a anului 2019 la trei ani și jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. „S-a tăiat pentru că a sărit un flex, când repara ușa de la o dubă. A fost operat și este stabil”, a susținut cea care îl apără în instanță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI