Cum arată viitoarea noră a lui Cosmin Olăroiu. Câte operații estetice are

Cum arată viitoarea noră a lui Cosmin Olăroiu. Câte operații estetice are
Cum arată viitoarea noră a lui Cosmin Olăroiu?

Dani Olăroiu este îndrăgostit până peste cap de Ruxi, iar Cosmin Olăroiu se pare că se pregătește ca în curând să vadă cum îi va sta în rolul de socru mare. Cum arată nora lui și ce operații are?

Cum arată viitoarea noră a lui Cosmin Olăroiu?

Cosmin Olăroiu se bucură acum pentru fiul său și pentru frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește cu Ruxi. Amorezii se bucură de o viață de poveste, plină de opulență. Dani o răsfață toată ziua pe cea care îi va fi soție într-o zi, așa că vacanțele exotice, ceasurile scumpe, bijuterii care mai de care mai prețioase și orice pofte ar avea șatena sunt deja la ordinea zilei. Dragostea lor a trecut și testul timpului, iar porumbeii se pare că au găsit rețeta pentru o relație de durată – își oferă atenții și nu uită să se simtă mereu ca în prima clipă când s-au văzut.

Olăroiu Jr. a cerut-o în căsătorie pe Ruxi, iar până când vor ajunge în fața altarului, Dani îi arată în fiecare clipă logodnicei sale cât de mult o iubește. Viitoarea noră a lui Cosmin Olăroiu este tunată din cap până-n picioare, pentru a arăta de fiecare dată ca scoasă din cutie. Aceasta are o rinoplastie, o mărire de buze și un implant mamar. Se pare că ar avea în plan să treacă din nou pe la cabinetul medicului estetician pentru ca acesta să „umble” puțin la măsurile posteriorului, susțin zvonurile.

Ddani Olăroiu și Ruxi
Ddani Olăroiu și Ruxi

„Nu există liniște, orice ai face”

„Secretul colaborării cu Gigi Becali? Să ai rezultate! Dacă n-ai rezultate, nu există liniște, orice ai face. Nu e niciun secret în a lucra cu nimeni până la urmă. Trebuie să existe respect de ambele părți. Și pe mine mă întreba ce echipă bag, așa că-i mai spuneam și minciuni, recunosc, câteodată mai mari (n.r – râde). Eram la finală, știa echipa. I-am spus ’m-am gândit să joc cu Dică milocaș central, pentru că o să încerce să mi-l blocheze acolo între linii și o să joc cu el mai jos. Vorbeam prietenește, dar dacă n-a ieșit el să spună public asta…”
Cosmin Olăroiu (Sursa: Digi Sport)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI